Jellemző az adhds személyre hogy nem gondolkodik mielőtt beszél?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 08:12
1/4 anonim válasza:
Is-is. Az ADHD-t úgy kell elképzelni hogy a történések mindig “5 perccel” előbb vannak a gondolatoknál. Tehát a páciens izgága, csinál ezt meg azt, végig se gondolja. Úgy képzeld el mint egy kisgyereket akire rájött az 5 perc és összevissza szaladgál, ugrál, beszél, gondolatai megszakítás nélkül követik egymást, nem tud leállni.
Szóval ebben a testi és mentális környezetben minden adott hogy a delikvens ne gondolkozzék mindegy egyes mondat előtt.
2/4 anonim válasza:
Rengetegszer mondok hulyesegeket, vagy kerdezek valami tok egyertelmu dolgot, amire mar tudom is a valaszt, mire vegigmondom a kerdest. Vagy a tipikus visszakerdezgetes, hogy mit mondott a masik, mintha nem hallottam volna, de mire elkezdene ujra elmondani, mar reagalok is ra, mert amugy hallottam, csak kellett par masodperc, hogy fel is dolgozzam az infot🫡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!