Ha valaki évek óta gondolkodik az öngyilkosságon de nem tudja megtenni az sose fogja megtenni?
Engem igazából annyi tart vissza, hogy sok embernek fájdalmat, maradandó lelki sérülést okoznék, talán még ő(ke)t is abba sodorva a végén. Azt meg nem akarom.
De nekem nem sok helyem van ebben a nyomorúságos világban. Ami szép lenne is tönkreteszi lassan a mocsok emberiség.
#3.
Az öngyilkossági gondolatok semmilyen életkorban NEM normálisak. Nem véletlen, hogy pszichiátrián kell kezelni az ilyen betegeket.
Ez a gondolkodásmód csak ahhoz vezet, hogy nem veszik észre, ha egy serdülő korú személy súlyos mentális betegségekben szenved. Sajnos saját tapasztalatból írom ezt.
Meg fogja tenni, hidd el…
Én is abban a helyzetben vagyok hogy mások miatt nem lehet pedig annyira szívesen tenném, de ezzel őket is tönkretenném azt meg nem akarom. Nyomorultul undorító egy helyzet.
De ahogy ők már nem lesznek, szabad utat fogok kapni mindenhez és úgyis önkezűleg fogom befejezni ezt az életnek nevezett szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!