Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki évek óta gondolkodik...

Ha valaki évek óta gondolkodik az öngyilkosságon de nem tudja megtenni az sose fogja megtenni?

Figyelt kérdés
pl.évek óta gondolkodik rajta de néha érik jó dolgok és ezek fényében elhalványul de még mindig ott van. Az illető senkinek nem szólt erről, titokban tartja..de végül lehet sose akarja igazából? Csak ezen gondolkodik mint kiút?

2022. jún. 7. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg nem fogja megtenni, hanem talál más megoldást az élete jobbítására!
2022. jún. 7. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Engem igazából annyi tart vissza, hogy sok embernek fájdalmat, maradandó lelki sérülést okoznék, talán még ő(ke)t is abba sodorva a végén. Azt meg nem akarom.

De nekem nem sok helyem van ebben a nyomorúságos világban. Ami szép lenne is tönkreteszi lassan a mocsok emberiség.

2022. jún. 7. 13:09
 3/8 Senior Séf ***** válasza:
18%
Tinikorban mindenki gondolkodik az öngyilkosságon, aztán mégse teszi meg. Ez a dolgok rendje.
2022. jún. 8. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 30+ éves az tinikor még?
2022. jún. 8. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

#3.

Az öngyilkossági gondolatok semmilyen életkorban NEM normálisak. Nem véletlen, hogy pszichiátrián kell kezelni az ilyen betegeket.

Ez a gondolkodásmód csak ahhoz vezet, hogy nem veszik észre, ha egy serdülő korú személy súlyos mentális betegségekben szenved. Sajnos saját tapasztalatból írom ezt.

2022. jún. 10. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyáltalán nem biztos. Az ember fiatalkorában még nyugtathatja magát azzal, hogy idővel minden jobb lesz... de meddig működik ez? Én most leszek 30, nekem 33 az a lélektani határ ameddig ha nem sikerül tartós változást elérnem, akkor inkább nem akarok tovább szenvedni
2022. jún. 10. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Meg fogja tenni, hidd el…

Én is abban a helyzetben vagyok hogy mások miatt nem lehet pedig annyira szívesen tenném, de ezzel őket is tönkretenném azt meg nem akarom. Nyomorultul undorító egy helyzet.

De ahogy ők már nem lesznek, szabad utat fogok kapni mindenhez és úgyis önkezűleg fogom befejezni ezt az életnek nevezett szart.

2022. jún. 18. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem már lassan tényleg nem tart vissza semmi.
2022. jún. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!