Hogy készültök a válságra?
Milyen vlautát vesztek ha vesztek? Van tartalékotok? Ha van, akkor mekkora része van forintban? Vettetek bármit ami válságra készülés, de nem pénz? Akár aranyat, akár értékpapírt? Sőt olyasmikre is gondolok, hogy én például feltöltöttem a spájzot tartós élelmiszerekkel nagytételben vásárolva, így hónapokkal ezelőtti áron jutottam hozzá és legalább fél évre megvannak ezek a termékek az eddigi fogyasztás mellett...
Költöztök esetleg pont helyben maradtok? Vállalkozóként próbáltok új ügyfelet szerezni, vagy a régiek megtartása erősebb most?

Elsősorban lelkileg, mentálisan.
Ha egyáltalán nem lesz ennivaló, akkor a pénzt, aranyat, papírt nem lehet megenni...
A tartós élelmiszer is elfogy egyszer vagy elveszik majd a hordák.
Költözni most nem biztos, hogy jó ötlet.
Élünk, amíg tudunk.

Norvég koronát váltottunk, de pár éven belül úgyis akarunk oda utazni, valamint van dollárunk és eurónk is. Emelett mennek fel a használt autók árai, így lesz még egy a családban. Amúgy meg megvettünk mindent a lakás felújításához már tavaly, mert az is csak egyre drágább lesz. Arra sajnos nincs elég pénz, hogy plusz egy lakást vagy egy telket vegyünk, pedig az lenne egy jó befektetés.
Ha meg nem lesz kaja meg benzin, vagy már nem lesz megfizethető, akkor ez van. :D Most mit szorongjak előre ezen.

A megtakarításom állampapírban van lekötve inflációkövető kamatozással.
Hogy az ember ember tudjon maradni a válságban is, ne tegyen elmebeteg dolgokat, a mentális hozzáállás a fontos, és ezt a keresztény hitem biztosítja. Anélkül, ki tudja mire lennék képes, az igazságtalanságokat látván.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!