Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen befordultam a saját...

Teljesen befordultam a saját gondolataimba nem látok ki belőlük. Hogy tudnék ebből kizökkenni? Úgy érzem mintha haldokolnék.

Figyelt kérdés
Nem tudtam kialudni magam több mint 1 hónapja. A meleg miatt most meg már annyira félek az éjszakaktól, hogy megint csak forgolódni fogok hogy emiatt nem megy. Minden bajom van. Hol itt fáj hol ott ijesztő pedig valószínű semmi bajom sincs csak ki vagyok merülve. Közben családi problémák is adódtak komolyabb betegség formájában ez is rettenetesen nyomaszt. Félek a jövőtől és ebben az állapotban nem látok reálisan semmit.Úgy érzem bármelyik pillanatban összeeshetek és meghalok.
2022. aug. 11. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem erre céloztam, te nagyon okos. Arra utaltam, hogy abban ingyen van a víz, és hűvös is. Egyébként nem én írok ki olyan kérdést, amire lehurrogom a kapott válaszokat, a neveltetésemhez pedig semmi közöd. Szerintem hagyjuk, kinek hol a helye.
2022. aug. 12. 13:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Kényszerbeteg vagy, hogy mindig ide kell írni valamit. Egyebként megoldódott a probléma már nem releváns a kérdés.
2022. aug. 12. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Örülünk akkor, komoly lehetett...
2022. aug. 12. 20:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem de szerencsére elmúlt. :)
2022. aug. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!