A saját gondolataimat üvöltözve hallom, mit tegyek?
Már nagyon régóta így van, 5-6 éve, de mostanában sokkal többször jelentkezik. Random időpontokban a saját gondolataimat kb 2 óráig hadarva, a lehető leghangosabban és erőszakosabban hallom. Ezzel nem lenne semmi baj, ha:
1-nem idegesítene nagyon
2-ha egy idő után nem venném át ezt a fajta hangulatot
3-ha hallanám tőle a többi ember hangját
Szóval régebben nem nagyon jelentettek ezek gondot, kivéve, hogy engem nagyon idegesít és... Nem tudom... Egy fajta hangulatom lesz tőle, de most kollégista lettem ésss kb 2 hetente van ez a dolog 3-4 óráig, pedig régebben havonta, vagy ritkábban volt, és ahogy mondtam, rövidebb ideig... És mivel itt nincs nagyon hová mennem és tényleg nem tudom, mit csináljak... Már így is van elég bajom, és pénzem simcs semmire... A szüleim... Nos, ők erről nem tudnak. Senki nem tud róla, de szerintem a szoba társaimnaknfeltűnt valami... Aminek naaagyon nem örülök.
Ötletek?
Ketteske, ez tetszik😂
Megyek is, felkeresem a pápát, nincs más lehetőség🙏
Ezt csak az elméd generálja, de ugyanúgy szabályozhatod, ahogy a rendes beszédet. Próbálj meg lassan, halkan gondolkodni.
Vagy meditálj, ürítsd ki a fejed. Igyekezz sok időt úgy tölteni, hogy nem gondolsz semmire. Nagyon nehéz ez még 10 másodpercig is, de sok gyakorlással hosszúra lehet nyújtani ezt az időt. Számtalan módja van ennek, csak keresned kell olyat, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!