Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám a gyűlöletemet...

Hogyan tudnám a gyűlöletemet csökkenteni?

Figyelt kérdés
Mérhetetlen mértékű gyűlölet, düh, agresszivitás van bennem a társadalom iránt. Nem tudok beilleszkedni a társadalomba, régebben bántalmaztak, éppen ezért rohadtul nem szeretem az igazságtalanságot. Például nemrég tanúja voltam, amint egy benzinkutassal kiabál az egyik vásárló, mert gondolom, hogy a kormány döntése miatt volt mérges, de Orbánon nem tudja levezetni a dühét, erre én úgy bedühődtem, hogy összevissza vertem az illetőt, pedig én csak 69 kg vagyok üres gyomorral, de neki megyek akárkinek, akkora feszültség van bennem. Persze ezekkel csak magamnak csinálok bajt, rendőrségi ügy, stb. Pszichológián már háromszor voltam, jelenleg szednem kell gyógyszereket is, egyébként nincs sok haszna a pszichiátriának. Ráadásul, mikor harmadjára voltam most bent, tele volt lopós ember a zárt részleg. Tőlem is próbált lopni az egyik, de mondtam neki, ha elvesz valamit, fellógatom. Szóval értitek, hogy mi a bajom ezzel az egésszel.

2022. aug. 2. 22:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Használhatod az erődet vmi jóra is.

Egyébként a gyűlölet nem a szeretet ellentéte. Lehet, h van benned szeretet.

"Erőm bűvös, csodát teszek:

Vizet húzok, fát cipelek."

PANG JÜN

2022. aug. 3. 19:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Menj el önkénteskedni kutyakhoz, ok segíteni fognak neked hidd el. Szeret hiányos vagy nagyon. Onszeretetet meg kell tanulni,akkor fogod magad uralni amikor megismered. Plusz mindennap 20-25ezer lépés vagy egy óra futás ha már sok energiád van.es szedj magnéziumot,sokat.
2022. aug. 3. 21:17
 23/24 A kérdező kommentje:
Szeretet valóban nincs az életemben, soha nem is volt. Soha nem dicsértek, nem szerettek a szüleimen kívül. A szülői szeretet más, de amikor egy társadalom kitaszítja az embert, az megöli a lelket. Vagy amikor a középiskolában bántják a személyt így vagy úgy, az is megöli a lelket. Mikor közeledni akarsz másokhoz, de látod rajtuk, hogy ők nem akarják, az is ölni tud. Szóval a szeretet hiányzik az életemből, talán ezért próbálom kompenzálni azzal, hogy igazságot szolgáltatni. Talán így valaki észre vesz. De nem akarok erőszakos sem lenni, nem akarok erőszakot tanulni. Nem egyszerű akkor, ha valaki egymaga éli le életének 1/3-át, mert olyan elváltozások keletkeznek az elméjében, ahonnan nehéz visszajönni. Talán a szocializálódás hiánya az, ami látszik rajtam.
2022. aug. 4. 10:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Popper Péter mondta egyik előadásában, hogy a legnagyobb trauma, ami érheti a lelket, az az elutasítás. Hogy nem kellesz, mint barát, mint barátnő, mint házastárs, mint munkatárs, stb. És én ezt érzem is magamon, igazat adok Popper Péternek.
2022. aug. 4. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!