Hogyan szüntethetném meg az emberek iránt érzett egyre növekvő gyűlöletemet?
Válts sulit és állj pozitívan az új emberekhez, akiket megismersz. Nem mindenki ilyen. De ha elkezdik, valóban egymást hergelik és egyre inkább célpont leszel.
Egy új közösségben megpróbálhatsz más képet kialakítani magadról. Ha ilyesmivel b*sztatnak, ne vedd rögtön magadra, próbáld viccesen felfogni (sokszor nem is gondolják, hogy ezzel megbántanak). Ha tudsz nevetni magadon, máris pozitívabb kép alakul ki az emberekben rólad, kellemes társaságnak fognak gondolni és nem lesz okuk kiközösíteni.
(Én is nagyon sokszor pisilek, mindig nevetnek rajtam a barátnőim, hogy néha 5 perc után újra kell mennem, de én is nevetek magamon...:D másnak sokkal nagyobb egészségügyi problémái vannak)
Természetes a reakciód. Az ellen, amit mások művelnek, nem tudsz tenni semmit.
Mint előttem írták, válts iskolát, és élj, ahogy eddig.
Az embereket nem tudod megváltoztatni úgy sem..pláne a falkaszellemű társaságokat...
Talán egy, ami verhetetlen, és csak az irigység ami mozgathatja a többieket, az, hogy néhány tárgyból te vagy a legjobb...mindegy, hogy torna-ének-földrajz, vagy matek-fizika-angol, de ha ezekből szín ötös vagy, és a tanárok is elismernek, akkor a többinek coki..
a szellemi fölény az verhetetlen(na jó, nem árt egy erős ököl sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!