Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám a gyűlöletemet...

Hogyan tudnám a gyűlöletemet csökkenteni?

Figyelt kérdés
Mérhetetlen mértékű gyűlölet, düh, agresszivitás van bennem a társadalom iránt. Nem tudok beilleszkedni a társadalomba, régebben bántalmaztak, éppen ezért rohadtul nem szeretem az igazságtalanságot. Például nemrég tanúja voltam, amint egy benzinkutassal kiabál az egyik vásárló, mert gondolom, hogy a kormány döntése miatt volt mérges, de Orbánon nem tudja levezetni a dühét, erre én úgy bedühődtem, hogy összevissza vertem az illetőt, pedig én csak 69 kg vagyok üres gyomorral, de neki megyek akárkinek, akkora feszültség van bennem. Persze ezekkel csak magamnak csinálok bajt, rendőrségi ügy, stb. Pszichológián már háromszor voltam, jelenleg szednem kell gyógyszereket is, egyébként nincs sok haszna a pszichiátriának. Ráadásul, mikor harmadjára voltam most bent, tele volt lopós ember a zárt részleg. Tőlem is próbált lopni az egyik, de mondtam neki, ha elvesz valamit, fellógatom. Szóval értitek, hogy mi a bajom ezzel az egésszel.

2022. aug. 2. 22:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Már többször kiírtad ugyanezt a kérdest.
2022. aug. 2. 22:41
 2/24 anonim ***** válasza:
Olvass el egy jó könyvet
2022. aug. 2. 22:42
 3/24 A kérdező kommentje:
Egyszer sem írtam még ki. Az meg sem fordult a fejedben, hogy más is lehet ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben? 10 milliós ország vagyunk majdnem.
2022. aug. 2. 22:43
 4/24 A kérdező kommentje:

Milyen könyvet?

2022. aug. 2. 22:43
 5/24 anonim ***** válasza:
Egy regényt, mondjuk a kedvenc szerzõdtõl
2022. aug. 2. 22:45
 6/24 anonim ***** válasza:
Gyere küzdősportolni, imádjuk a hozzád hasonló embereket.
2022. aug. 2. 22:49
 7/24 A kérdező kommentje:
Jártam anno bokszolni. A különbség annyi lett, hogy egy verekedni nem tudó dühös emberből lett belőlem egy verekedni tudó dühös ember.
2022. aug. 2. 22:51
 8/24 A kérdező kommentje:
Az erőszak csak erőszakot szül, megtanulhatnák már a buta küzdősportolók. Ha valakinek például azért van baja, mert az apja iszákos, akkor nem fog megoldódni semmi, ha valaki elkezd verekedni tanulni. Nekem inkább olyan gyógyszer kellene, ami eltompít annyira, hogy ne érezzem a dühöt. Persze ezzel vigyázni kell több ok miatt is. Eleinte kaptam Rivotrilt, össze is fostam az ágyat bevallom férfiasan, mert elkaptam valami fertőzést, de mivel le voltam szedálva, az ágyba fostam, a nadrágba, meg a WC mellé. Aztán később hozzászokik a szervezet, akkor meg az a baj. Ezért kell pár évente cserélgetni a gyógyszert, mert hozzászokik a szervezet. Csak azt meg nem lehet tudni, hogy a másikra hogyan reagál majd a szervezet.
2022. aug. 2. 23:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Először is ne szedj nyugtatót!

Másodszor egy jó pszichológust keress, ami nem állami

2022. aug. 3. 00:07
 10/24 A kérdező kommentje:
Nincs nekem pénzem arra, hogy óránként 10 ezerért eljárjak dokihoz.
2022. aug. 3. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!