Gyerek korom óta ijjedős vagyok ha rám kiabálnak/szòlnak hangosan ilyesmi, most hogy idősebb lettem, rossz érzésem van emberek között mintha félnék, merev görcsös leszek, hogy küzdjem le?
Szocialia fobia. Olvass utana, neten van rengeteg anyag hogylehet legjobban kezelni.
Pszichologus is tud segiteni ha neked egyedul nem megy.
Ezzel sajnos szenvedni fogsz halalodig, mint én, eleve egy beteg családba születtem, otthon is orditas volt, majd az iskolában is kaptam eleget
Egy futarnak nem merem kinyitni az ajtót
Megnyomoritottak minket orokre
Akivel gyerekként elhitetik hogy semmit nem er, az orokre úgy marad!
Én éveken keresztül kaptam a bántást minden szarert, a szemüvegemért, ha kaptam egy rossz jegyet azért, ha meghiztam azért, olyanoktól, akik szinten kaphattak volna a bántást, mert rondak voltak, kövérek, cigányok, rohadt az arcuk a pattanasoktol, de nem egesz életemben mindig engem néztek ki.
Ha évekig üvegszeműnek, meg daginak hívnak, ha megdobalnak a retardált osztálytársaid földdel az udvaron, azt nem fogja kiheverni senki…
Hiába van mara tökéletes alakom és szép arcom, bárki megdicser, azt hiszem csak ki akar nevetni.
Voltam mar terapian, nincs az a csodatevő orvos, aki ebből ki tud gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!