A gyerekkor miért tűnik gondtalannak a felnőtt korhoz képest? Minél idősebb vagyok annál inkább úgy érzem összenyomnak a gondok.
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 18:43
1/11 anonim válasza:
Mert a gyerekkor gondtalan, nincs felelősséged. Ez az élet rendje. Tegyél érte, hogy jobb legyen.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nincs gondtalan életperiódus, csak utólag tűnik annak. Amikor a kismacim elveszett, azt valóságos tragédiaként éltem meg az akkori belátóképességemmel és megküzdési képességeimmel. Szintén traumatikus volt az első nap az iskolában, egy-egy kicsúfolás vagy sebesülés.
A gondok nagyon is valósak minden életkorban, csak ugye túlnövünk rajtuk, illetve mindig az adott életszakaszunknak megfelelőekkel találkozunk.
4/11 anonim válasza:
Hozzá kell fejlődnöd.
Mi aggaszt? Mi nem megy?
5/11 A kérdező kommentje:
Aggódás a gyerekeimért és a szüleimért, családomért, hogy mindenki egészséges legyen.
2021. febr. 27. 19:45
6/11 anonim válasza:
Gyerekként nem hiszem, hogy aggódtál a még nem is létező gyerekeidért és szerintem az aggódás a szülőkért abban a formában ami a felnőtteknél meg van, gyerekeknél még nincs meg.
7/11 anonim válasza:
Eltartanak, és még sok az ismeretlen új dolog.
8/11 anonim válasza:
Miért aggódsz az egészségükért?
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy egészségesek legyenek és ne legyen semmi bajunk.
2021. febr. 28. 21:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!