Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Inkább idősebb emberektől...

Inkább idősebb emberektől kérdem, hogy akik vagdostâk magukat,és megmaradtak a hegek, a munkahely a környezet hogyan kezeli ha észreveszik? Illetve Te mit mondasz miért vannak a vágásnyomok?

Figyelt kérdés
Ha van gyermeked, Neki mit mondasz?

2021. márc. 17. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Ilyenkor az a szóbeszéd megy hogy többször megpróbálta megölni magát.
2021. márc. 17. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
Az idősebb emberek fiatalkorában nem volt divat vagdosni.
2021. márc. 17. 08:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem nyugdíjasokra gondoltam 25 felett mondjuk. Tehát nem tinik válaszát várom, nyilván nem dolgoznak, sokkal labilisabbak, még talán az aktívvabban vagdossák magukat.

Nem divatvagdosókra gondoltam.Sajnos ez nem ilyen egyszerű, hogy divatból vagdossuk magunkat...

2021. márc. 17. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
1%
HA a 25 feletti neked már idősebb, akkor nem csoda, hogy ennyi eszed van, hogy vagdosol.
2021. márc. 17. 09:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy van e eszem, vagy hogy miért vagdosok. Köszi, jàrok terápiára, tudom miért vagdosom magam.
2021. márc. 17. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hülyének néznek,de ember függő.Valaki kérdezi mi volt az oka,a másik meg lenéz.

Semmit,terelem a témát.

2021. ápr. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!