Jó ötlet vol vajon? Lehet belőle baj? Mit kellene csinálnom?
21 évesen nagyon szarul voltam...öngyilkossági kísérlet, depresszió, "személyiségzavar", bár szerintem az téves diagnózis volt...a szorongás és adepresszió hozott ki mindent belőlem.
A lényeg, hogy az orvos antidepit írt ki és xanaxot....végül rá kaptam nagyon a xanaxra...napi 15-20 xanaxot toltam...plusz ittam is akkoriban. Ez ment pár évig folyamatosan. Szüleim elfordultak tőlem, végül abba akartam hagyni, ki jönni az egészből, mert nem akartam azt, hogy elforduljon tőlema családom. Lényegében el is hagytak teljesen ez miatt.
Hatalmas küzdelem volt, de abba hagytam segítséggel...kb 2 éve a xanaxal teljesen (most 26 vagyok) és 1 éve egyáltalán nem is iszok, nem is akarok, nem érzem szükségét meg nem is tett jót nekem az.
Azóta teljesen jól éreztem magam, sőt boldog is voltam néha, de szarul semmi képpen nem voltam.
Most pár hete, történtek dolgok amik lehúztak kicsit...hetek óta nem bírok aludni stb....úgy éreztem szükségem van újra a xanaxra, amíg jobban nem leszek. Nem gondolkodtam, tudtam, hogy kell...ezért szereztem, mai napon. Bűntudatom volt már tegnap és ma is, de csak azért, mert nem akarom, hogy a szüleim elforduljanak tőlem, hogy elbaszottnak gondoljanak stb...ezért titokban tartom, senki nem tudja. Kb 1 órája be vettem egyet...és egyébként hat rendesen...régen ehhez legalább 4-5 kellett egyszerre, hogy hasson.
Most eltűnt a bűntadtom és megkönyebbült, jó és hat....nem szeretném, hogy a szüleim meg tudják, mert akkor félek vége lenne...
Nagy hülyeséget csináltam? Tudom milyen egyszer végig mentem rajta, tudom, hogy újra meg tudom tenni...de most nem tervezem hosszú távú használatát, csak amíg túl leszek ezen. Remélem így is lesz és titokban is tudom addig tartani. Szükségem van a szüleimre, szeretem őket és jó kapcsolatom van velük nagyon...nem akarom el baszni...ha kiderül....de igen igazuk is lenne, de kellenek nekem...
Elég erős leszek, hogy ne essek vissza és csak rövid időre használjam, szigorúan alacsony dózisban, amíg túl leszek ezen amiben vagyok..
vagy ki_aszott nagy hülyeséget tettem? Mit kellene csinálnom?
Hatalmas hibát követtél most el mert nem fogsz tudni megállni!
Mai nap után légy erős és többet ne vegyél be!
Most még le tudsz állni de pár nap múlva elindulsz a lejtőn.
Köszönöm a válaszokat...legbelül éreztem és motosztkált bennem ez az érzés, hogy hülyeséget teszek...Csak tényleg azt gondoltam kell, hogy túl legyek ezen!
Rendben, erős leszek és mai nap volt az első és utolsó! 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!