Ausztriából kell prezentációt csinálnom, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Ötlet?
Na, ezek szerint házi feladat.
Csinálj egy földrajzi áttekintést, térképpel. Sorold fel a tartományokat, tartományi fővárossal együtt. Mindehhez még be lehet mutatni egy-két nevezetességet is. Ezzel már van vagy 10 diád...
Bemutathatsz még gasztronómiai nevezetességeket (Wiener Schnitzel, Germknödel, stb. stb.), vagy akár síterepeket, hegyi sportokat, stb. stb.
4-es vagyok...
Itt az Osztrák Intézet honlapján a tananyagok közül le tudsz tölteni egy csomó releváns anyagot:
Különös tekintettel az "Einblicke in Österreichs Bundesländer" fejezet alatti pdf-ekre...
De a következőkben is van szerintem hasznos infó.
Terület. Domborzat. Nagyobb városok.Nevezetességek. Turizmus. Folyók.
Nekünk egyszer kellett csinálni power pointot az adott országból. A tanár pedig megadta az "alcímeket"(amiket felsoroltam). Most perpillanat ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!