Laktóz és fruktóz intoleranciát állapítottak meg nálam. Voltam Diatetikusnál 6-8 hetes diétát kell csinálnom, de szinte semmit nem ehetek. Őtlet esetleg valami ételre amit elkészíthetek magamnak?
Figyelt kérdés
Tejet és a gyümölcsöket zöldségeket is ki kell hagynom az ételekből a diáta alatt.Ha valaki csinált már ilyen diétát,van valami étel tippje ötlete.A neten néztem már de sajnos laktóz és fruktóz mentes ételeket nem találtam:(együtt. Kész vagyok 1 hete csinálom a diétát és olykor éhezem:(2016. jan. 10. 14:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el egy másikhoz is, a laktóz még oké de a fruktóz?
Sztem hülye az az orvos..
Inkább menj el mégegyhez akinek nem mondod, hogy előzőleg hol jártál és mit állapított meg, mintsemhogy kicsináld magad egy téves diagnózis miatt!
Ráadásul télvíz idején.
2/7 anonim válasza:
Egyébként mik a tüneteid ami miatt dietetikushoz mentél?
3/7 A kérdező kommentje:
Laktóz és Fruktóz intoleranciát állapítottak meg nálam,hidrogén kilégzéses módszerrel, tehát 100 %-hogy sajnos létezik mind a kettő:( mert ez a legmegbizhatóbb módszer.A diéta 6-8 hét ha sikerül végigcsinálnom és kiürül a szervezetem a cukroktól stb.. akkor vissza lehet lassan vezetni egyre tőbb ételt.
2016. jan. 10. 15:20
4/7 A kérdező kommentje:
Ja ami kimardt, a Diatetikus az étkezésben segít, nem az intolerancia vizsgálatot végzi
2016. jan. 10. 15:22
5/7 anonim válasza:
Ha dietetikus is látta a leletet, akkor csak nem hülye az orvos. Mindenesetre nem irigyellek. Nekem csak laktóz intoleranciám van, de így is elég kaját szerezni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, hát nagyon nehéz az biztos:(
2016. jan. 11. 07:52
7/7 anonim válasza:
Térj át ketogén diétára.
Ha nem tudod mi az, gugli a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!