Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szakítani, nem is tudom hogy jó ötlet lenne e. Ilyenkor mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Több mint két éve együtt vagyok a barátommal, az elején nagy volt a szerelem a részemről ez alábbhagyott. Tudom hogy ez valamilyen szinten természetes,de úgy érzem nem vagyok boldog és le vagyok korlátozva. Én kicsit szeretnék utazni, világot felfedezni ő meg nem. Már nem is várom hogy találkozzunk, sőt néha még kellemetlenséggel is tölt el. De rettegek szakítani vele, mert kedves, megértő velem, nem is lenne ezen az indokol kívül rá más okom. Megpróbáljam még? Lesz olyan pillanat, amikor biztos leszek benne, hogy szakítanunk kell?2020. jan. 27. 18:39
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem ha ennyire neü vagy boldog semmi értelme nincs
Húzhatod halaszthatod
De hosszútávon csak rosszabb lesz
Ő is megérdemli hogy korrekt legyél vele
2/4 anonim válasza:
És mi lenne ha beszélnél vele? A tini párkapcsolatok konkrétan az ilyenek miatt ér véget. 🤔 Először beszélni kéne, ha utána sem működik, akkor legyen vége.
3/4 anonim válasza:
Az igaz hogy a szerelem egy idő után alábbhagy, de ha néha már kellemetlenséget is érzel akkor szerintem azt a párkapcsolatot fölösleges tovább folytatnod. Szerintem próbálj erről beszélni a barátoddal, lehet akár az is hogy nála is hasonló a helyzet.
4/4 anonim válasza:
Szinte pont ugyanígy éreztem az első párkapcsolatomban, csak mi 1 éve voltunk akkor együtt. Nem akartam szakítani én se, féltem megbántani és féltem egyedül maradni, de pár hét múlva ő szakított velem, egy picit sírtam, de igazából felszabadító érzés volt. Így kellett lennie. Ha akkor szakítottam volna vele, csomó kellemetlenségtől megkíméltem volna magamat és őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!