Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit tegyek ilyen...

Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben? Nagyon padlón vagyok.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem nagyon nagy szükségem van kapcsolatra. Egy emberre aki szeret és törődik velem. Anélkül nem bírok létezni, és jelenleg ez a helyzet. Nincs akinek írjak, nincs aki szeretne. Valahogy ezt nem tudom elviselni, nem vagyok életképes egyedül. Olyan magány érzet jön rám és szörnyű depresszió. A semmiből kapok sírógörcsöt. :(

Próbálok társkeresőzni de egyelőre nem szerettem még bele senkibe, pedig így nagyon nem jó.

2022. júl. 18. 20:32
 1/9 anonim válasza:
Szia hány éves vagy?és mért nincs senkid?
2022. júl. 18. 20:40
 2/9 anonim válasza:
Hát nem esik az ember egyből szerelembe,nyugodj meg ne idegeskedj,
2022. júl. 18. 20:42
 3/9 A kérdező kommentje:
22 vagyok és nemrég volt a szakításom
2022. júl. 18. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nő vagy?
2022. júl. 18. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem irhatsz 😛 de nem lesz koztunk semmi azt most leszogezem.
2022. júl. 18. 20:53
 6/9 anonim válasza:
0%
Az nagyon tud fájni az biztos nincs nagyobb fájdalom a szakitásnál gondolom nagyon szereted,így még nehezebb,fel a fejjel,írjál ha gondolod
2022. júl. 18. 20:56
 7/9 anonim válasza:
40%
Az az igazság, hogy abban az esetben, ha neked ez létszükségleted, és ennyire megvisel, ha nem vagy kapcsolatban, akkor egyelőre nem is állsz készen egyre. Ha Te egyedül rosszul érzed magad, ha nem szereted a saját társaságodat, akkor hogy várod el, hogy más szeressen Téged? Az nem szeretet, hanem önzőség. Gondold végig. Szeretsz valakit, és azt akarod, hogy szeressen, viszont depressziós vagy, magányos, és nem tartod magad méltónak a szeretetre. Tehát evidens, hogy nem tudnál annak a személynek megfelelő partner lenni, nem tudnád őt boldoggá tenni. Tehát az ő boldogságát nem szeretnéd, csak a sajátodat. "Nem vagyok életképes egyedül". Erre nem az a megoldás, hogy kapcsolatba menekülj, hanem, hogy válj életképessé. Egészséges kapcsolatod jelen állapotodban nem lesz. Kezdj valamit magaddal. Menj el edzeni, találd meg mi tesz boldoggá, keress új hobbikat, stb. Amikor már egyedül is tökéletesen boldog vagy, akkor szóba kerülhet egy kapcsolat is. Egy kapcsolat célja nem az, hogy a mínuszállapotról a nullaállapotra kerülj. Az az első lépés, hogy önmagad szeresd, hiszen ha nem rendelkezel szeretettel, másnak sem tudsz adni belőle. Ovid, római költő már megfogalmazta, "Ha azt akarod, hogy szeressenek, legyél szerethető". Nem könnyű elfogadni, hogy magányosak vagyunk, hiszen egy szép arcot mindig szívesebben fogadunk, mint egy nagy igazságot. A kölcsönös szeretet nem két egyedül boldogtalan, magányos ember találkozása, sokkal inkább két önmagában boldog személy olyan szintézise, amelyben egymás és önmaguk életét is örömteljesebbé tehetik, amelyben megadhatják egymás életérzésének dinamikus egyensúlyát. Sok sikert kívánok neked, hogy azzá az emberré válj, akit Te is szeretni tudsz.
2022. júl. 18. 20:57
 8/9 A kérdező kommentje:
A magányt nem tudom elviselni
2022. júl. 18. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
19%
XD idióta
2022. júl. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!