Mi van velem? szanaszét vagyok esve, mentális szétesés?
Több napja olyan érzésem van, mintha nem is önmagam lennék.
Előtte hónapok óta depressziós voltam csak, bipoláris zavarokkal, stb.
De most folyamatos dühöt érzek, ha nem is érzek dühöt és szólnak hozzám hirtelen felkapom a vizet spontán és nincs semmiféle önkontrollom.
próbálok egyedül lenni amikor tudok, mert úgy érzem magam mintha szörnyeteggé lettem volna. Konkrétan furdal mindenért a lelkiismeret, amit teszek, téves képzetek vannak a fejemben, meg hatalmas utálat az emberek felé mivel semmi örömöm nem lelem bennük, tudom a természetüket, azt hogy mindenki utál. végképp folyamatos inzultáltságot érzek akárki szóljon hozzám, már megjátszani se tudom az érdeklődést. Néha mintha szédülnék, nem úgy szószoros értelmében de mintha teljesen el vesztettem volna a fejem. Összevissza szorongások fognak el, csalódottság, gyűlölet, bosszúvágy mindenki felé. Nem tudom hirtelen mi történt. Eddig is volt mindenféle érdektelenségi problémám és csak aludni volt kedvem de ez most kicsit más mint a megszokott. mintha elvesztettem volna a fejem. mi ez?

5
En is hasonloban jarok, es sajnos mindig van rosszabb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!