Rivotril elhagyása zajlik kórházban. Viziten hogyan mondjam el a gondomat?
Figyelt kérdés
Jelenleg kórházban vagyok lassan 3 hete.3,5 mg-ról 0,5 mg maradt meg este 0,5 mg.
Mióta délben sem kapok 3 napja már,azóta sokkal rosszabb minden.
Erős szorongás és izgatottság (nem tudok meglennni sehol,ha elkezdek olvasni,bármit.Nem tudom folytatni mert mozgáskényszerem van.
Hogyan fejtsem ki ennek a lényegét viziten?
Félek,hogy az utolsó esti elvétele utána mi lesz?
Még rosszabb lesz?
2022. júl. 17. 22:15
1/2 anonim válasza:
Hogyhogy hogyan? Mért probléma elmondani, mit érzel? Ide is leírtad! Az orvos csak abból tud dolgozni, amit elmondasz neki. Ha még nem vagy kész rá, akkor nem veszik el. De ezt az orvos csak akkor tudja, ha nem tartod titokban!
2/2 anonim válasza:
Ugyabez vagy hasonló volt. Nem tudtam egy helyben ülni sehol, még evéshez sem. Fel alá járkáltam. Erre később ambulánsan adtak propranololt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!