Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám magam elengedni...

Hogy tudnám magam elengedni egy buliban és jól érezni magam?

Figyelt kérdés
Általában olyan bulikba járok amik szabad téren vannak és a nap is feljön mire vége van egy ilyennek. Ameddig sötét van addig nagyjából oké, szoktam táncolni is, de amint feljön a nap olyan érzésem van mintha mindenki engem nézne és nagyon kényelmetlenül érzem magam, pedig utólag felvételeket visszanézve barátságosnak tűnik a közeg mindig.
2022. júl. 18. 02:34
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit engem is zavar ez, de valójában tényleg senki sem törődik ezzel :) én pont inkább feloldodok az idő múlásával, egyre kevésbé zavar. Aki ott van meg szórakozni megy :) nem másokkal fog törődni :) kis alkohol segít nyilván , de egyébként is, mindenki más is iszik és a végén kb a világáról se tud, nem, hogy mást nézzen :) ez pont arra való, hogy elengedd magad:) egy kicsit buli etikett, hogy ami ott volt, az ott is marad :)
2022. júl. 18. 02:43
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Nekem 1 sör vagy pohár bor sokat segített. Azért berúgni nem jó ötlet rossz a másnap.

Meg ne hargudj de egy átmulatott éjszaka után hajnalban mindenki hülyén érzi magát. Ezt hívják kimerültségnek. Ha nagyon zavar menj haza még napfelkelte előtt. :)

2022. júl. 18. 03:14
 3/3 anonim válasza:
Nekem ilyen téren nincs nagy tapasztalatom, de azt tudom tanácsolni (ez bármikor az életben nagyon hasznos), hogy ne törődj vele, hogy ki mit gondol rólad (nyilván, határok vannak, meg mondjuk a családodat hallgasd meg), de azzal sose foglalkozz, hogy idegen emberek mit gondolnak.. Mindig az a lényeg, hogy te tudd magadról az igazat és tisztában legyél magaddal.
2022. aug. 10. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!