Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tehetik meg hogy ott...

Nem tehetik meg hogy ott marasztaljanak,igaz?

Figyelt kérdés
Beutalóm van pszichiátriára,vizsgálatokra hogy kiderítsék mi a gond.Csakhogy pszichológus szerint akinél jártam jóval súlyosabb(skizofrén)Már ketten is megmondták hogy nem vagyok beszámítható.De nagyon nem szeretném ha ott kéne maradnom..
2022. júl. 15. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Lehet érdemes lenne bent maradnod pár hétre, egy hónapra.

Eszükbe sincs bent "gyűjteni" az embereket, a legminimálisabb ideig tartanának csak bent, amíg sikerül stabilizálni a mentális állapotodat.

2022. júl. 15. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
én is így jártam...bezártak egy szobába és leszedáltak én is skozofrén vagyok és nem beszámíthato...írj privibe
2022. júl. 15. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
A pszichológus eleve nem diagnosztizálhat, mert NEM orvos. Véleményt adhat, de ez csak _egy_ szempont, amit vagy figyelembe vesz a pszichiáter, vagy nem.... Ő az orvos, ő tudja megítélni (a vizsgálatok alapján), hogy pontosan mi a diagnózisod.
2022. júl. 15. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá Friderikusz podcastre. Nemrég volt egy beszélgetés egy Izabella nevű filmremdező lánnyal akit borderlineval diagnoaztizáltak. Ő bekerült a zártosztályra. Ha érdekel hogy megy ez hallgasd meg. Nagyon jó a beszélgetés és elmondja azt is mi volt a folymata annak, hogy bekerült oda és mi történt vele ott és utána.
2022. júl. 15. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha önként mész be, nem kerülsz a zárt osztályra. Legalábbis nagyon nagyon nem valószínű. Ha odakerülsz, akkor sincs semmi, 1-2 nap után úgyis kikerülsz a nyíltra. A nyílton kapsz kezelőorvost, aki beszélget veled ill. esetleg teszteket is csinál. Lesz diagnózisod, kapsz gyógyszert, jobban leszel.

Nem biztos, hogy skizofrén vagy, de ha az vagy, akkor minél hamarabb kerülj orvos elé és kezdd el szedni a gyógyszereket.

2022. júl. 15. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt meséli el Mazzag Izabella a potcastban. Eszembe jutott a neve. Ingyenes fent van Youtouben nézd meg!
2022. júl. 15. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha önként is mész be akkor is 1-2 napra berakhatnak zárt osztályra. (Ismerős ugyanígy járt) bár őt a családtagok kihozták saját felelőségükre jó pár papírt aláirattak velük.
2022. júl. 17. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!