Észérvekkel próbálom elmagyarázni a lányomnak, hogy ne cigizzen de nem hat.14-éves mit csinálak?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 16:01
11/13 anonim válasza:
Sajnos manapság a fiatalok egyre korábban kezdenek mindent.A sexet a cigizést a drogokat......Csak mondani tudod semmi mást mivel ha bünteted vagy megvonsz tőle valamit csak azt éred el hogy megromlik a kapcsolatotok és később mehettek a Mónika shoba kibeszélni vagy összeveredekni.Sajnos csak hagyni tudod és mondogatni viszont majd valamikor rájön hogy hát igen igaza volt az öregemnek.Én pl ugy vagyok vele hogy nem akartam sose cigizni persze probáltam hogy milyen de mondom áhh nem kell nekem és azota se probáltam Szoval link duma hogy ERŐS akaraterő kell hozzá CSAK AKARATERŐ kell de nem kell erős legyen.A leszokáshoz viszont már ERŐS kell legyen....
12/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló nagyon igazad van! a gyerek nem állat h kényszerítsük mindenféle szarságra vagy h elvegyük tőle a zsebpénzét. Egy kiszolgáltatott, kunyeráló szerencsétlent csinálnátok a saját gyereketekből? Ez nem nevelés, hanem idomítás. Ő nem cirkuszi majom hanem egy ember. Le kell szállni róla, a szülő ilyenkor tehetetlen. Ha pénzt vontok meg tőle, annyit értek el, hogy elveszítitek a bizalmát és legközelebb semmit nem mond el, inkább titokban tartja. Az a baj, amiről a szülő tud még mindig jobb, mint amiről nem. 19/L
13/13 anonim válasza:
Menőzni akar és a társaság is belerángathata. Minnél jobban tiltottak anyukámék valamit nekem én annál jobban csináltam. Erre a próblémára nagyon nehéz választ adni, mert ha dugiba csinálja annál, jobban fogja élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!