Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kernek egy kis segitseget lennetek szivesek elmagyarazni hogy hogy csinaljam hogy jo legyen? Fogamzasgatlo?
Mióta szeded a gyógyszert? Mert ha még csak 1-2-3 hónapja, akkor egyelőre még ne akarj tologatni szerintem.
Csak mégjobban összezavarnád a szervezetedet.
Ha már több ideje szeded, akkor viszont baj a pecsételés, menj nőgyógyászhoz.
Szerintem is egyrészt még korai lenne ez, másrészt a betegtájékoztató, ami hasznos dolog, azt írja, hogy:
"A menstruációs ciklus késletetése: Mit kell tudnia?
Még ha nem is javasolt, a menstruációs ciklus (a megvonásos vérzés) késleltetése lehetséges, ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Yasminelle szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével."
Eleve a tologatás okozhat pecsételés, szóval nem a célnak megfelelő számodra.
Ha jól értettem, hogy ezt szeded:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!