Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudná nekem elmagyarázni hogy a mai nők miért szeretnek bele a náluk sokkal idősebb férfiba? Mert a legtöbb nőnél ez tapasztalható!
Nálunk 5 év a különbség, ami nem sok.
Ha jól tudom az átlag 5-7 év a férfi javára.
Mi az, hogy a mai nők?
100 évvel ezelőtt az esetek 99%-ában a férfi legalább 5-10 évvel idősebb volt a feleségénél. (egyszerű az oka: A férfi akkor házasodott mikor el tudta tartani a családját - vagyis 18-20 éves kora után - míg a nők akkor házasodtak, ha már nőiesedni kezdtek - vagyis 14-18 éves koruk között )
Nálunk 6 évvel idősebb a barátom. Ő már nem a reggeltől-estig tartó szórakozásnak szenteli az életét meg a nőknek, hanem más is helyet kap, pl. egy komoly kapcsolat.
21/L
szerintem ezzel nincs olyan nagy gond ha nem nagyon brutális a korkülönbség...sztem 2-3 év az ideális
de nemtom...én lány vok de már több korosztályból is tartottam igazán helyesnek srácokat...pl volt saját korosztályom(csak pár hónappal idősebb nálam), 1,5 évvel idősebb de már volt 3 évvel idősebb is...aki 4 évvel idősebb sztem az már más világban él...talán a 3 is
Csak egy jó tanács ami neked csak jó lehet!!!
AZ IDŐ MAJD MINDENT ELRENDEZ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!