Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudná nekem elmagyarázni hogy a mai nők miért szeretnek bele a náluk sokkal idősebb férfiba? Mert a legtöbb nőnél ez tapasztalható!
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 08:46
11/16 anonim válasza:
Majd az ő 70 te 47-nél lesznek a problémák...
13/16 anonim válasza:
Ez nem csak a mai nőknél van így:) Már elég régóta így megy ez. Mert a nők hamarabb megérnek egy komoly kapcsolatra és a vele egykorú férfiak még ahhoz éretlenek lennének mert még élik az életüket(ez 90%ban így van)ezért inkább keresnek idősebbet akinek sokkal komolyabb az életfelfogása kapcsolatterén is:) L19
14/16 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, sok nőnek idősebb férfi az esete. Szerintem ennek több oka lehet: biztonságérzetet nyújthat, vagy komolyabbnak, tapasztaltabbnak, érettebbnek tűnhet egy idősebb pasi.
Nekem is a nálam legalább 10 évvel idősebbek tetszettek inkább régebben.
De a szerelem azért nem így működik. Szerettem már bele régebben nálam jóval idősebb pasiba is, viszont a férjem meg pont hogy pár hónappal fiatalabb nálam.
15/16 Exodus33 válasza:
Nem tudom,d nekem ez csak jóó,:-)33 évesen 12 évvel fiatalabb a mostani lány akivel foglalkozok!:-)
16/16 anonim válasza:
érdekes hallani a sok hülyeséget amit itt egyes "nők" írnak. ha komolyan gondolkodnának -ésszel és nem számítóan- akkor nem menne bele senki 20 év korkülönbséggel komoly kapcsolatba. szerintem 2-5 év ami normális. amúgy azt is cáfolnám, hogy nincsenek komoly gondolkodású huszonéves fiúk akik nem csak partiznak. csak ugye nem mindegy, hogy 21 évesen a srác még tanul ergó anyagi biztonságról nem igen lehet beszélni. míg egy 30-35 éves férfinak jobb esetben már rendes egzisztenciája van. a lányok pedig szeretik a ruhákat, szeretnek szórakozni -mozi, vacsora, tánc- hétvégén elmenni valahova, ezeket egy idősebb férfi meg tudja adni. csak arra lennék kíváncsi egy 25-45 éves felállásnál, hogy mi a közös téma? mi bennük a közös? nem beszélve arról, hogy a férfiak alapból korábban mennek tropára fizikailag. kivételek vannak, de itt az átlagról beszélek. 40 éves nő és 60 éves férfi? ja persze, majd a szomszéd 20 éves srácot át lehet hívni, hogy "kormolja ki a kéményt".... persze mindenki azt csinál amit akar, nekem aztán mindegy, de attól még véleményem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!