Depresszió ellen milyen természetes bogyó válik be?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem szeretnék gyógyszert szedni (régen szedtem és nem szeretnék újra)
Olyan szer kellene, ami nem tea, hanem csak be kell szedni és kihoz a bús hangulatomból.
2022. júl. 6. 16:12
22/27 anonim válasza:
20 na ez az hogy többfélét szedtél. Én a pszichiátriára hónapokra kaptam időpontot, így mire beallitanak a gyógyszerek, meg kiválasztanak a megfelelőt addigra lehet hogy mondjuk ramjon valami szuicid hullám tőlük (sajnos előfordulhat). Én ezért maradtam az orbancfunel, nekem bevált.
23/27 anonim válasza:
16. Mert béna vagy. :D A mozgás mindenkinek segít kivéve a lustáknak. :D
24/27 anonim válasza:
21 a placebóhatás áldásos tud lenni. Kerdező inkább igyál citromfüvet annyit ér az is mint a másik és legalább nem borul meg a hormonrendszered tőle és leégni sem fogsz a napon 10 perc után. Na meg finomabb is.
25/27 anonim válasza:
Sportolóként nem segített. Heti 5x1,5 órás edzésem volt.
26/27 anonim válasza:
Akkor te elég rossz példája vagy ennek. Persze hogy nem segít ami kötelező. Úgy sejtem Hosszú Katinkának sem lesz szebb napja ha leúszta a napi kötlező fel napot.
27/27 anonim válasza:
Élveztem a sportolást. Nem azért jártam mert kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!