Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen milyen...

Depresszió ellen milyen természetes bogyó válik be?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szeretnék gyógyszert szedni (régen szedtem és nem szeretnék újra)

Olyan szer kellene, ami nem tea, hanem csak be kell szedni és kihoz a bús hangulatomból.

2022. júl. 6. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen szer még venyköteles sincs amiből csak úgy bekapsz egy szemet és vidám leszel. Ha lenne akkor nem létezne sem depresszió sem bánat vagy szomorúság. A gumimacik nagyon vidámak és színesek. Azokkal lehet próbálkozni. Akár több szemmel is. Mellékhatásuk mértekkel fogyasztva nincs. De ha futsz utána egy kört a há körül talán a depid is javulni fog.
2022. júl. 6. 21:27
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Felejtsd el ezeket a "természetes" vackokat. Pénzkidobás.
2022. júl. 6. 21:53
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Vidéken a pálinkára esküsznek. Teljesen természetes, gyümölcsből van. Azért ne vidd túlzásba mert a macskajaj nem túl vidám.
2022. júl. 6. 21:59
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ami nekem bevált:

-Mindfulness technika

-Kognitív terápia

Beszélj róla valakivel, lehet terapeuta, családtag, vagy a párod, hátha tudnak valami jó tanácsot adni.

2022. júl. 6. 22:43
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

Más felől meg vicces ez a hozzáállás, hogy nem szeretnél csinálni semmit, gyógyszert sem akarsz, de legyen jó kedved.

Egyébként még a melatonin is jó, alvás előtt és a vitamin szintedre is figyelj oda.

2022. júl. 6. 22:46
 16/27 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a futás, mozgás sosem segített.
2022. júl. 6. 23:17
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
15. Valószínűleg a depresszió hatása lehet ez a semmit sem akar csinálni dolog.. ha erősebben benne vagyok, olyankor nagyon nehéz magam ravenni arra is, amit egyébként szeretek csinálni
2022. júl. 6. 23:33
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok aki az orbancfu teát javasolta.

Nekem is kezdetben okozott nyugtalanságot, és élénk álmokat, és a fényérzékenység miatt napszemüveget kell hordanom, de egyébként inkább ez, mint ami mellékhatása lehet a mesterséges antidepresszansoknak.

2022. júl. 7. 07:24
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Elontril nevű antidepit szedek. Semmi mellékhatása nem volt, most sincs.

Orbáncfű kapszulától émelyegtem, szédültem.

2022. júl. 7. 07:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Előző: többféle antidepit szedtem. Semmi vagy csak az elején minimális mellékhatáss.
2022. júl. 7. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!