Ilyen szer még venyköteles sincs amiből csak úgy bekapsz egy szemet és vidám leszel. Ha lenne akkor nem létezne sem depresszió sem bánat vagy szomorúság. A gumimacik nagyon vidámak és színesek. Azokkal lehet próbálkozni. Akár több szemmel is. Mellékhatásuk mértekkel fogyasztva nincs. De ha futsz utána egy kört a há körül talán a depid is javulni fog.
2022. júl. 6. 21:27
12/27 anonim válasza:
Felejtsd el ezeket a "természetes" vackokat. Pénzkidobás.
2022. júl. 6. 21:53
13/27 anonim válasza:
Vidéken a pálinkára esküsznek. Teljesen természetes, gyümölcsből van. Azért ne vidd túlzásba mert a macskajaj nem túl vidám.
Beszélj róla valakivel, lehet terapeuta, családtag, vagy a párod, hátha tudnak valami jó tanácsot adni.
2022. júl. 6. 22:43
15/27 anonim válasza:
Más felől meg vicces ez a hozzáállás, hogy nem szeretnél csinálni semmit, gyógyszert sem akarsz, de legyen jó kedved.
Egyébként még a melatonin is jó, alvás előtt és a vitamin szintedre is figyelj oda.
2022. júl. 6. 22:46
16/27 anonim válasza:
Nekem a futás, mozgás sosem segített.
2022. júl. 6. 23:17
17/27 anonim válasza:
15. Valószínűleg a depresszió hatása lehet ez a semmit sem akar csinálni dolog.. ha erősebben benne vagyok, olyankor nagyon nehéz magam ravenni arra is, amit egyébként szeretek csinálni
2022. júl. 6. 23:33
18/27 anonim válasza:
Én vagyok aki az orbancfu teát javasolta.
Nekem is kezdetben okozott nyugtalanságot, és élénk álmokat, és a fényérzékenység miatt napszemüveget kell hordanom, de egyébként inkább ez, mint ami mellékhatása lehet a mesterséges antidepresszansoknak.
2022. júl. 7. 07:24
19/27 anonim válasza:
Elontril nevű antidepit szedek. Semmi mellékhatása nem volt, most sincs.
Orbáncfű kapszulától émelyegtem, szédültem.
2022. júl. 7. 07:46
20/27 anonim válasza:
Előző: többféle antidepit szedtem. Semmi vagy csak az elején minimális mellékhatáss.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!