Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen milyen...

Depresszió ellen milyen természetes bogyó válik be?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szeretnék gyógyszert szedni (régen szedtem és nem szeretnék újra)

Olyan szer kellene, ami nem tea, hanem csak be kell szedni és kihoz a bús hangulatomból.

2022. júl. 6. 16:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
Szia, viccen kívül nekem a paradicsomsaláta segített. 2 fej paradicsom, valamennyi kigyouborka, zöld leveles saláta kissé megsózva és bazsalikomozva. Amelyik nap ilyet reggelizek, aznap és másnap sokat javul a depresszióm. Illetve magnézium és B komplex használ még sokat. Illetve az is, hogy ha nem iszok alkoholt... észrevettem, hogy amikor megiszok 1-2doboz sört, olyankor a depresszióm is erősödik.
2022. júl. 6. 16:27
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Semmi. Nincsenek csodaszerek. De a testmozgás nagyon áldásos tud lenni. Menj el futni. Nalról mapra jobb lesz. De ha utálsz futni keress valami olyan mozgasformát amiben örömödet leled.
2022. júl. 6. 17:25
 3/27 anonim ***** válasza:
80%

Orbancfu tea, vagy orbancfu kapszula. Azt olvastam valami kutatás szerint a gyógynövény aktív hatóanyaga versenyképes a korszerű hatóanyagokkal, viszont kevesebb a mellékhatása.

Én nagyon nagy dózisban iszom tea formájában és 3 hét alatt érezhetően jobb lett a gondolkodasom.

2022. júl. 6. 20:34
 4/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 6. 20:48
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
ha fogamzásgátlót szedsz esetleg, akkor az orbáncfű elméletileg csökkentheti a hatását. De az orbáncfű valóban jó a depresszióra
2022. júl. 6. 21:06
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
Az orbancfű max akkor hat ha ipari mennyiségben iszod. Ami nem túl nyerő nyáron mivel fényérzékenységet okoz. Fogamzasgátló mellett meg tilos használni mivel ösztrogént tartalmaz és így bizonytalanná teszi a tabletta hatását. Egyébként egyetlen embert sem ismerek akinek segített volna. Legfeljebb a plaxebohatás ami érvényesül. Én is próbáltam 1 hónapig. De valami szörnyű nyomasztó érzést okozott a vidám hangulat helyett.
2022. júl. 6. 21:13
 7/27 anonim ***** válasza:
33%
Remotiv (orbáncfü kspszula)
2022. júl. 6. 21:16
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Pszichoterápiát próbáld meg.
2022. júl. 6. 21:20
 9/27 anonim ***** válasza:
64%
Ha jó sok pénzt ki akarsz dobni az ablakon akkor van kínalat bőven a patikában meg a drogeriában is. Szerintem jobban jársz az elsőként említett salátával. Az legalabb finom és egészséges. :) plusz testmozgás! De nyilván egyszerűbb bekapni valamit mint megmozdulni. ;)
2022. júl. 6. 21:22
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Csokoládélikőr. Nagymamám mindig nagyon vidám lett tőle. :D Komolyan.
2022. júl. 6. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!