Mit tegyek ha sok stressz ér és előjön a szuicid hajlam?
Figyelt kérdés
Mintha megszűnne a világ es csak a "cél" létezik(hogy hogy nyírhatnám ki magam)Sajnos olyankor nem csak süket duma van hanem tettek,és megyek és keresem mit tegyek hogy többet ne legyek2022. júl. 2. 19:59
1/5 anonim 

válasza:

Pszichiáter. Gyógyszeres kezelés, orvosi terápia.
2/5 anonim 

válasza:

Nekem is vannak. Én ilyenkor olyan dolgokat keresek az életben amiért érdemes élni illetve megállapítom, hogy túl szigorú vagyok önmagamhoz, sokkal lazábbra kellene fognom a hozzáállásomat.
Ha gondolod, írj nyugodtan és beszélgessünk róla.
3/5 anonim 

válasza:

Eddig mit tettél? Ha előjön, akkor hívd a mentőket és halaszd el, hogy olyat tegyél, amit nem kellene. Amikor nincs ilyen "hajlamod", akkor meg a lehető leghamarabb keresd fel a kezelőorvosodat a problémáddal.
4/5 anonim 

válasza:

Mi ez a komment törlés??? Próbálok segíteni egy állítása szerint segítségre szoruló embernek, hogy szegény ne végezzen magával és törlik a kommentemet. Ha ebből baj lesz ez bűnrészesség.
5/5 anonim 

válasza:

Pszichoterápián lehet ezzel hatékonyan foglalkozni. Mi itt a gyakorin nem fogunk igazán hatékony segítséget nyújtani, legfeljebb tanácsokat adunk.
Nekem nehézségekkor, komolyabb gondnál van ez. Sématerápia tűnik erre hatékonynak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!