Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sikerült valakinek leküzdeni...

Sikerült valakinek leküzdeni a depressziót? Esetleg írhatok valakinek üzenetet ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. júl. 2. 17:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Van diagnózisod pszichiátertől? Kapsz kezelést? Gyógyszert?
2022. júl. 2. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Pszichológus kell hozzá, egyedül nem megy.
2022. júl. 2. 17:38
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Írhatsz, de nem ígérek semmit.
2022. júl. 2. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell ahhoz orvos hogy tudja valaki, depressziós. Ha huzamosabb ideig fáj a lelked, meg akarsz halni több hete/hónapja/éve plusz nincs kedved semmihez, a személyes higiéniát hajlamos vagy kerülni mert minek? Akkor depressziós vagy. Van még más tünete, illetve amit leírtam nem feltétlen kell jelen lennie, nekem ezek voltak.

Környezetváltás, költözés, munkahely, nyaralások és új hobbik segítettek illetve sikerélmény.

2022. júl. 2. 18:52
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

Az exigén depresszión (ami sok gondtól, bajtól alakul ki, amivel az egyéb nen tud megküzdeni) terápua segíthet a legtöbbet.

Az endogénnél nincs ilyen kiváltó ok. Ez gyógyszertől javul.

Enyhe, közepes depresszión segítenek az örömteli elfoglaltságok. A súlyoshoz kell gyógyszer. Műhiba nem adni ilyen esetben.

2022. júl. 2. 23:16
 6/15 anonim válasza:
58%
Nekem irhatsz nyugodtan
2022. júl. 3. 12:53
 7/15 anonim válasza:
31%
Szia! Nekem sikerült legyőznöm! Pedig nehéz volt. De bíztam Istenben, és nagyon sokat imádkoztam. Ha SZERETNÉL nekem is írhatsz!!!
2022. júl. 3. 18:41
 8/15 De La Cruse ***** válasza:
0%

Igen.

A depresszió egy olyan önzés fajta ami megöl.

Meghalni meg nem akar aki normális.

El kell kezdeni mások segítségére lenni, és csak meghallgatni másokat és keresni a lehetőségét a nevetésnek.

(Kabaré, Stand up....)

Sport lehetőségének keresése.

A bulizás kimaradhat mert az alkohol és a rossz züllés depit okoz.

2022. júl. 8. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem szezonális a depresszióm. Évről évre télen mélyül el, tavasszal magától oldódik. Nem gondra, bajra reagálok depresszióval, télen nincs több, mint tavasszal.

Nekem semmilyen változtatástól nem lett jobb (örömteli dolgok, sport, étkezés, kimozdulás). Tehernek éreztem ezeket. Enyhébb vagy középsúlyos depresszión segíthet.

Tavasszal a régi életmódomhoz visszatérve magától múlt el.

2022. júl. 8. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a családállítás segített. 4 alkalommal állítottam fel a témát csoportban közben beszélgettünk a segítőmmel és egy év alatt gyógyszer nélkül elmúlt.
2022. júl. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!