Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen kapcsolat?...

Depresszió ellen kapcsolat? ördögi kör...

Figyelt kérdés

Depresszióval élek szinte születésem óta. A pszihológusom azt tanácsolta, hogy keressek egy kapcsolatot és attól majd enyhül a dolog.

A depi miatt képtelen vagyok kapcsolatot létrehozni.

mitévő legyek?

2022. márc. 10. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

"Depresszióval élek szinte születésem óta"

Még nem láttam depis csecsemőt, bölcsődést sőt még óvodást sem. Mindig tanul az ember.

2022. márc. 10. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Hasonló emberek társaságát keresd. Velük megértenétek egymást, nem kellene mentegetőzni, magyarázkodni, pontosan tudnák, hogy mi van veled, mert velük is ugyanaz van. Ismertem olyan párt, hogy mindketten depressziósak voltak, és még támogatni is tudták egymást. Amúgy nem kell egyből szerelmet keresni, kezdetnek jók a barátok is, aztán majd kialakul.
2022. márc. 10. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Pedig én már láttam. Pont anyád mellett volt miközbe tömte a postás
2022. márc. 10. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó pszichológusod van, mit ne mondjak... Én szorongásos tünetekkel fordultam pszichológushoz, azt mondta, hogy szerinte csak azután érdemes kapcsolatba kezdenem, ha rendbe tettem magam. Furcsállom, hogy a te pszichológusod úgy gondolja, egy kapcsolat segítene neked, ha közben belső problémáid vannak.
2022. márc. 10. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Sör, bor, pálinka.
2022. márc. 10. 18:46
 6/9 A kérdező kommentje:

4-esre válaszolva, 24 éves vagyok és most nagyon erősödtek a tünetek ezért elmentem orvoshoz, de szerintem nem értette teljesen a problémámat. elküldött befejezni a jogsit meg iratni akart egy önéletrajzot.

megpróbálok egy pszihiátert is, a többi kérdést olvasva lehet nekem már rég az kellett volna....

2022. márc. 10. 18:53
 7/9 anonim válasza:
28%
Én is depressziós vagyok, mióta csak élek. Úgyhogy nem tudom mit makog az első válaszoló.
2022. márc. 10. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem lehet, hogy kezdésnek egy másik pszichológus is megtenné, lehet, hogy tudna segíteni (de ez nyilván nem egy-két hónap munkája lesz). Ha annyira gáz a szitu, úgyis továbbküld pszichiáterhez.

Ez leírva így elég gáz, nem gondolnám, hogy a jogosítvány megoldaná a problémáid, főleg, ha esetleg pont amiatt hagytad abba... Ez hülye, teljesen inkompetens.

2022. márc. 10. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
A 3. válaszoddal eléggé kimutattad a fogad fehérjét.
2022. márc. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!