Valaki adna tanácsokat szerelem leküzdésével kapcsolatban?
3 éve szerelmes vagyok egy lányba, csak ő jár a fejemben, sehogy sem tudom kiűzni a fejeből. Az utóbbi időkben nem nagyon viselt meg érzelmileg, de 1 hete teljesen magam alatt vagyok, csak őt akarom, de neki már van barátja, egyszerűen nem tudok továbblépni, sejtelmem sincs hogyan mászhatna ki a fejemből, csak azt akarom, hogy elmúljon minden érzelmem irànta. Mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít de már 3 éve küzdök, semmivel nem vagyok előrébb így hát tanácsokat kérnék. Pszichológushoz nem akarok elmenni, nekem egy baráti tanács többet ér mint egy idegen ember diplomával. Bár a barátaim szava sem vitt előrébb, így reménykedek, hogy valakinek olyan tudása van, ami segítene...
(Ja és ez nem önsajnáltatás akar lenni)
Ismerkedj meg más lányokkal. Nem kell velük lefeküdni, beléjük szeretni. Csak ismerkedj, csajozz, beszélgessetek, randizzatok. Egy nap jön majd egy lány, aki viszonozni fogja az érdeklődésed és hirtelen sokkal jobban fog érdekelni ő, mint a másik...
Addig meg keresgélj új ismerősöket, új hobbikat, új kihívásokat, amik majd egyszer csak elkezdhetnek jobban érdekelni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!