Hogy oldjuk meg azt a stresszt, hogy a jobb fizetéshez,munkához,megélhetéshez diploma kell,de buták vagyunk az egyetem elvégzéséhez?
Folyamatosan ott a stressz, a nyomás,hogy diploma kell,mert azzal könnyebb.
Legyél egyetemista,mert az menő. A fiatal diplomások a jövő értelmisége és az ő szavazatuk döntően befolyásolja az ország jövőjét. A diplomás munkának nagyobb az értéke.Egészségesebbek,boldogabbak, tovább élnek,többet utaznak, stb.
De ha valaki buta az egyetemhez? Akkor mi van? Folyamatosan ott van,hogy éreztetik vele, hogy kevesebb. Diploma = siker. A mai társadalmunkban az ember vagy sikeres vagy kudarcot vallott. A pénz még módosíthat ezen,mer a sok pénz is = sikerrel.
De mi legyen azzal, hogy a társadalom kevesebben tartja a nem diplomást?
Hogy kell ezt feldolgozni?
Azért nem minimálbért keresek. :D Ezt hol olvastad?
De ha annyit keresnék is ezt csinálnám mert örömömet lelem benne. Sőt ha "nyernék a lottón" akkor is folytatnám ingyen is.
onnan lehet leszűrni, hogy minálbérért dolgozol, hogy:
-ingyen is csinálnád
-nem vagy milliomos
-több diplomád van
-szerinted egy tök random büfészakos diplomának is van értelme
Nem baj, hogy ezeket a kommenteket nem mind én írtam? :D Egyébként sem büfé szakon végeztem.
Csak milliomosok és minimál bért keresők léteznek, a kettő között nincs semmi. Meg minden cigánygyerek retkes. Ennyire egyszerű emberrel még nem volt lehetőségem beszélgetni.
Milliomos te sem vagy különben nem dolgoznál, ezek szerint csak minimálbért kereshetsz. :D
Ezért is érdemes tanulni. Mindig ugyan az a végkövetkeztetés.
Aki ingyen is szívesen csinálná azt amiből jelenleg él az csak minimálbért kereshet? 😆😆😆 Csak én nem értem hol van az összefüggés?
Nekem az esett le, hogy annyira szereti a munkáját, hogy a szabadidejét is töltené szívesen vele.
A szövegértelmezéssel (is) gondok vannak.
asszondod én vagoyk egyszerű ember.
"Milliomos te sem vagy, mert akkor nem dolgoznál"
Szerintem te egy milliomos embert se ismersz.
Egyébként ha belegondolok jobban akkor ismerek. ;) Csak ma már a milliomos fogalma nálam a 100 milliónál kezdődik. Mert egy tizessel ma már nem megy sokra az ember ha valami nagyszabású dologba akar kezdeni.
De ez nem változtat azon, hogy te nem tartozol közéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!