Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy oldjuk meg azt a stresszt...

Hogy oldjuk meg azt a stresszt, hogy a jobb fizetéshez,munkához,megélhetéshez diploma kell,de buták vagyunk az egyetem elvégzéséhez?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ott a stressz, a nyomás,hogy diploma kell,mert azzal könnyebb.

Legyél egyetemista,mert az menő. A fiatal diplomások a jövő értelmisége és az ő szavazatuk döntően befolyásolja az ország jövőjét. A diplomás munkának nagyobb az értéke.Egészségesebbek,boldogabbak, tovább élnek,többet utaznak, stb.

De ha valaki buta az egyetemhez? Akkor mi van? Folyamatosan ott van,hogy éreztetik vele, hogy kevesebb. Diploma = siker. A mai társadalmunkban az ember vagy sikeres vagy kudarcot vallott. A pénz még módosíthat ezen,mer a sok pénz is = sikerrel.

De mi legyen azzal, hogy a társadalom kevesebben tartja a nem diplomást?

Hogy kell ezt feldolgozni?

#pszichológia, #munka,karrier,siker ,kudarc,megélhetés #oktatás,egyetem,diploma, szakma,középfokú végzettség
2022. júl. 1. 11:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
0%

19

És a büfészakos diplomájával mire fog menni? Mehet tanárnak 140 nettóért, nagyon okos vagy diplomásként mondhatom. Na erről beszéltem, életképtelenek vagytok.

20

Az a legjobb abban, hogy hülye vagyok, hogy sokkal többet keresek, mint akármelyik diplomás. :D

2022. júl. 11. 14:20
 22/68 anonim ***** válasza:
83%

Na erről beszéltem, hogy addig terjed a világra való rálátásod, hogy mennyit keresel. Katasztrófa. Csak sajnálni tudom az ilyen embereket.

Inteligens embereknek nem csak ez a fontos. Hanem, hogy olyan munkát végezzenek ami vagy a hobbijuk vagy a hivatásuk. Dolgozni sok pénzért nem akkora ügy.De olyan munkát végezni aki nem munka a számodra hanem szórakozás és még meg is fizetik azt hívják sikernek. ;) A te egyszerű gomdolkodásoddal nyilván csak tanár lehet akinrk diplomája van. :D Nem mellesleg tanárnak lenni hivatás. A szó jelentését vélhetően nem ismered.

2022. júl. 11. 14:27
 23/68 anonim ***** válasza:
24%

Fasza lehet egész nap a gép előtt kuksolni otthon nyáron. :D igazi sikertörténet. Erre nem lennék olyan büszke.

Az említett tanároknak épp nyáriszünet van. Vagy pihennek vagy táboroztatnak ami elég jó móka. ;)

2022. júl. 11. 21:02
 24/68 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted vállakozóként nem mehetek nyaralni, vagy a tengerpartra dolgozni?

Innen is látszik ki az ostoba. :D

2022. júl. 11. 21:51
 25/68 anonim ***** válasza:

Mese habbal amit előadsz. Hiába magyarázod a nemlétező bizonyíttványod átlátszó vagy. :) Nyilván azért lógsz a gyakorin egész nap mert a tengerparton is lehetnél. :D

Kinek akarod ezt bemagyarázni?

2022. júl. 12. 11:02
 26/68 anonim ***** válasza:
0%
Már mint milyen bizonyítványt? :D Én pont amellett érvelek ha nem tűnt volna fel, hogy szarra se megy a kérdező büfészakos diplomával.
2022. júl. 12. 12:24
 27/68 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy magyar helyesírás szabályai 12. kiadást szerezz be magadnak mert ilyen helyesírással elég mókás amit írsz. :D Ketségtelen, hogy le lehet élni hülyén is az életet. Csak szerintem nem érdemes. Ez a kerdezőnek is a válaszom. A tanulás nem feltétlenül több pénzhez segít hozzá, hanem a világra való rálátasodat szélesíti. Sokkal színesebb és érdekesebb az élete a művelt embereknek. Van igényük arra, hogy értéket teremtsenek, magasztosabb céljaik vannak, mint az iskolázatlan rétegnek. Akik rendszereint csak odáig jutnak el, hogy legyen mit enni, legyem nagy tv meg márkás ruha mert attól többnek látszanak. Ennyi. (Tisztelet a kivételnek)
2022. júl. 13. 09:16
 28/68 anonim ***** válasza:
Képzeld nem. :) Több diplomám is van, olyan dologból élek amit ingyen is szívesen csinálnék. De a tanulás részét is élveztem. Szívesen folytatnám azt is mert sok dolog van ami mélyebben érdekel. Nevethetsz kínodban magadon. Vagy le is lehet érettségizni. Nem olyan nagy ügy. Utána számtalan ingyenes lehetőség van a továbbtanulásra. ;)
2022. júl. 14. 11:15
 29/68 anonim ***** válasza:
55%

"Kiemelkedő" a vitakultúrád.

Nem jöttél még rá arra, hogy teljesen mindegy kit hülyézel le attól nem válik azzá és te sem bölcsebbé. Ezzel csak magadról mondasz el kritikát. ;)

2022. júl. 14. 13:57
 30/68 anonim ***** válasza:
0%
Itt csak sorolni lehetne, hogy miért gondolom ezt, de neked fontosabb az önbecsülésed, mint hogy beismerd semmire nem vitted a diplomáddal az életben.
2022. júl. 14. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!