Hogy oldjuk meg azt a stresszt, hogy a jobb fizetéshez,munkához,megélhetéshez diploma kell,de buták vagyunk az egyetem elvégzéséhez?
Folyamatosan ott a stressz, a nyomás,hogy diploma kell,mert azzal könnyebb.
Legyél egyetemista,mert az menő. A fiatal diplomások a jövő értelmisége és az ő szavazatuk döntően befolyásolja az ország jövőjét. A diplomás munkának nagyobb az értéke.Egészségesebbek,boldogabbak, tovább élnek,többet utaznak, stb.
De ha valaki buta az egyetemhez? Akkor mi van? Folyamatosan ott van,hogy éreztetik vele, hogy kevesebb. Diploma = siker. A mai társadalmunkban az ember vagy sikeres vagy kudarcot vallott. A pénz még módosíthat ezen,mer a sok pénz is = sikerrel.
De mi legyen azzal, hogy a társadalom kevesebben tartja a nem diplomást?
Hogy kell ezt feldolgozni?
19
És a büfészakos diplomájával mire fog menni? Mehet tanárnak 140 nettóért, nagyon okos vagy diplomásként mondhatom. Na erről beszéltem, életképtelenek vagytok.
20
Az a legjobb abban, hogy hülye vagyok, hogy sokkal többet keresek, mint akármelyik diplomás. :D
Na erről beszéltem, hogy addig terjed a világra való rálátásod, hogy mennyit keresel. Katasztrófa. Csak sajnálni tudom az ilyen embereket.
Inteligens embereknek nem csak ez a fontos. Hanem, hogy olyan munkát végezzenek ami vagy a hobbijuk vagy a hivatásuk. Dolgozni sok pénzért nem akkora ügy.De olyan munkát végezni aki nem munka a számodra hanem szórakozás és még meg is fizetik azt hívják sikernek. ;) A te egyszerű gomdolkodásoddal nyilván csak tanár lehet akinrk diplomája van. :D Nem mellesleg tanárnak lenni hivatás. A szó jelentését vélhetően nem ismered.
Fasza lehet egész nap a gép előtt kuksolni otthon nyáron. :D igazi sikertörténet. Erre nem lennék olyan büszke.
Az említett tanároknak épp nyáriszünet van. Vagy pihennek vagy táboroztatnak ami elég jó móka. ;)
Szerinted vállakozóként nem mehetek nyaralni, vagy a tengerpartra dolgozni?
Innen is látszik ki az ostoba. :D
Mese habbal amit előadsz. Hiába magyarázod a nemlétező bizonyíttványod átlátszó vagy. :) Nyilván azért lógsz a gyakorin egész nap mert a tengerparton is lehetnél. :D
Kinek akarod ezt bemagyarázni?
"Kiemelkedő" a vitakultúrád.
Nem jöttél még rá arra, hogy teljesen mindegy kit hülyézel le attól nem válik azzá és te sem bölcsebbé. Ezzel csak magadról mondasz el kritikát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!