A fiatalkoron átívelő depresszió, érzelmi kielégületlenség eltorzíthatja végérvényesen az ember személyiségét, vagy vissza lehet változtatni?
Szerintem van lehetőség arra, hogy jobban érezd magadat. Ha úgy érzed egyedül nem megy, mindenhol vannak ingyenesen igénybe vehető pszichiátriai ambulanciák.
Korábban én is nagyon rosszul éreztem magam, volt hogy nem volt kedvem kikelni az ágyból sem, csak bámultam magam elé, öngyilkossági gondolataim voltak. Viszonylag hosszabb ideig.
Most boldog feleség vagyok, idén diplomázom és hamarosan lesz egy gyönyörű kisbabám is.
És ismétlem, ha nagy a gond kérj segítséget!
26/L
Utolsó csak ezzel az a probléma, hogy a nai világban fiatal nőként gyakorlatilag easy fokozaton tolod az életet. Alig kell bármiért is megdolgoznotok. Szóval a pozitív példád lósz.rt sem ér.
Ami meg az ingyenesen elérhető ambulanciákat illeti... Nincs elég kapacitásuk.
És? Most ettől el kellene ájulnom? Én is elvégeztem, háziorvostan szakorvos vagyok. Az egész orvosi egy nagy seggelés, jó nagy hypocampussal rendelkező nőnek gyakorlatilag gyerekjáték.
A pártalálás, a veletek szemben támasztott társadalmi elvárások, gyakorlatilag az egész élet sokkal könnyebb nőként. Szóval nem gondolom relevánsnak a véleményed.
Megjegyzem ez az ingyenes ambulanciás duma így még viccesebb, mert ezek szerint fogalmad sincs mi zajlik a saját szakmádban... Jó lehet a kis rózsaszín álomvilágban.
És házi orvosként ezt mondod az embereknek, hogy a pozitív példa lószart sem ér? Meg hogy amit eddig elértek az gyerekjáték. Egy nőnek meg minden könnyebb... Szted egy depressziós embernek esetleg azt kell mondani,hogy minden örökre szar marad, semmi esélye arra hogy megtalálja a boldogságát és túlterhelt a rendszer, így jobb ha segítséget sem kér a depressziójával?
Ha csak a heteró kapcsolatokat vesszük figyelembe, akkor egy nőnek pont annyi esélye van párt találni, mint egy férfinek. Úgyanis két ember kell hozzá, a saját problémáidat pedig nem másra kellene kivetíteni.
És igen sok tekintetben és formában túlterhelt az egészségügy, de ahol én voltam pszichiátrián mindenkit meghallgattak, aki leült az ajtó elé. Üdv a rózsaszín vattacukros álomvilágból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!