Pszichológus valóban segíthet a gyász feldolgozásában?
Édesapám sajnos elhunyt a múlt hét folyamán, pedig még csak 48 éves volt.
Én 20 éves vagyok és még nem halt meg eddig egy szerettem sem, soha nem voltam még ilyen helyzetben.
Azóta nem tudom mit kezdjek magammal, úgy értve, hogy teljes ürességet érzek most, az első pár nap borzalmas volt nagyon sokat sírtam, de azóta olyan mintha nem fogtam volna fel, úgy érzem magam mintha semmi sem történt volna és nem gondolnám, hogy ez normális...ebben szeretném pszichológus segítségét kérni.
És érdekelne, hogy másnak segített-e a feldolgozásban stb.?
A gyász teljesen normális. Pláne hogy hirtelen halt meg apukád, és még csak a hét telt el.
Az üresség érzésedet teljesen megértem. Ilyenkor kell vigyázni nehogy alkoholizálásba vagy nyugtatokba menekülj.
Fontos lenne megélned az érzéseidet sírni sokat, illetve támaszt keresni anyad illetve egyéb rokonaid között akiben teljesen megbízol.
Pszichológus ilyen probléma miatt nem hinném hogy szívesen fogadna téged. Oda komolyabb betegségekel depresszio, pánik, OCD stb stb stb küzdő emberek mennek.
2, Bárki elmehet pszichológushoz, mindenkire ráfér.
Kérdező, keress fel nyugodtan egy pszichológust.
Részvétem!
Hát ez cuki lenne. Kinyírnak valakit a kórházban és ugyanabban a kórházban segítenek a gyerekének feldolgozni a veszteséget.
Hát ennél betegebb se sok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!