Kaphatok egy kis segítséget? Lehetséges hogy Depressziós lettem mert egyedül élek ?
Nagyon szívesen fogadnék tanácsokat, hogy mi segít ?
4 hónapig munkanélküli voltam és itthon voltam mindig
Eleinte jó volt filmeztem elvoltam aztán szépen lassan jött az állandó idegessèg,hogy felkelek és semmihez nincs kedvem ,minek felkelni egész nap nem történik semmi csak az unalom a szenvedés.
Aztán erőt vettem magamon,és felvettek dolgozni.
Múlt héten kezdtem.
Minden jó volt az elején elvoltam melóhelyen,amíg tanítottak be tízen voltak körülöttem.
Most két napja itthonról kell dolgozni,mert mint kiderült ezért nem kell bejárni,mert itthonról is végezhető..... szuper.
És kezdődik minden az elejétől.
Megöl az unalom itthon .
Csak az idegesség,a monotonitás.
Ha mennem kell valahova ideges vagyok és nem merek.
Barátnőm nincs,a tv nem érdekel, házimunka nincs elvégezve.
Ha valaki volt ilyenben,kérem írjon nekem.
Mindenképp kell erre gyógyszer?
Vagy mi a megoldás?
Néha hétvégén meglátogatom a családom,de ott is csak fekszem.
Talán annyi hogy ott van kivel beszélnem,nem csak a nagy csend .......
Bocsánat nem akartam bunkó lenni veled !
Akarok változtatni rajta azért jöttem el dolgozni is !!!!
Mert akarom hogy jó legyen!!!!
És tényleg előtte imádtam a házimunkát is ,úton voltam sokat és itthon mindig patika volt minden.
Gondolom ezt nem úszom meg gyógyszer nélkül ?!
Egyáltalán nem kell bejárni? ha van rá lehetőség, legalább 1-2 nap, akkor menj be. Tv háttérzajnak, nekem sokat ment, míg egyedül éltem. Nem néztem, ugyanúgy csináltam a dolgom, de nem síri csend volt otthon. Valamilyen kisállat esetleg? Mégse tök egyedül lennél.
Egyébként meg munka után ki kell mozdulni, erre ez az egyetlen megoldás, akkor is, ha nehéz. Bármilyen programra simán el lehet menni egyedül is (koncert, kiállítás, tanfolyam, sport, mozi, ami érdekel. A program jellegétől függően már lehet pár szót váltani másokkal). Önkénteskedés.
A csak fekszem otthon-tól semmi nem fog megoldódni.
Tapasztalatból beszélek.
5
Hogy jöttél ki belőle ??
Nem kell bejárni csak ha szólnak.
Ha ezt előre tudom,nem vállalom be .
Csak emberek között vagyok jól.
Közösségben.itthon megőrülök én nem tudom mi ez .
Már néha arra gondolok hogy magammal nem tudok együtt élni ezer is írtam ki a kérdést hátha valaki ilyen irányban tud segíteni.
Az a baj hogy egyedül sehova nem tudok menni .
Mármint ez egy falu,se Mozi se semmi .
Arra viszont nincs anyagi keretem sajnos hogy elbuszozzak egy nagy városba és moziba menjek.
Sétálni szoktam de ott is magam vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!