Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aspergeresként ez normális?

Aspergeresként ez normális?

Figyelt kérdés

Az, hogy Nagyon szeretem hogyha minden mindig ugyanúgy történik. Számomra minden egyes napnak megvan a sajátos hangulata és az hogy bizonyos napszakokban épp minek kell történnie. Ha nagyobb eltérés van, akkor valami nagyon nyomasztó rossz érzés jön rám.

És nem kell hogy a változás negatív legyen, elég pl egy egésznapos kirándulás vagy strand..

26/n

Szilvi

2022. máj. 31. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

#10: ehhez azért kell az, hogy az ember fel tudja mutatni, hogy ő bzony aspi.

És minden egyes helyzetben, amikor meg akarják lincselni a maszk-nem hordás miatt, akkor fel kell tudni mutatni a mentességről szóló papírt. (Tudom, jelenleg nincs érvényben a maszkos történet.)

Amúgy meg engem is zavart a maszkviselés, emiatt kerültem volna a tömegközlekedést, a boltokat. Míg másnak a maszkviselés semmi gondot nem okozott, nekem igen. Az meg régebben nem igazán érdekelt, ki hordja, ki nem, csak engem hagyjanak békén a maszkviseléssel.

2022. júl. 13. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Hiába mutogatom az AOSZ kártyámat, ha a hatósági személyek nem ismerik. Illetve ők talán még lehet, meg az is lehet, hogy a rendelet szövegét is tudják, de amikor pl. a Tescoban azt harsogták, hogy minden 6 éven felülinek "kötelező", szép sorban megfeledkezve a kivételekről, akkor úgy vagyok vele, hogy nem fogok mindenkinek leállni magyarázkodni, hogy nekem miért nincs. Valahogy nem szívesen cipelném ezt a terhet, de hát valljuk be, ez egy mesterséges teher.

Amikor nem kötelező maszkot viselni, akkor látszik csak igazán, hogy hány ember "vágyja", hogy maszkot hordhasson. Összességében kb. 5-10%.

2022. júl. 15. 02:19
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
#12: igen pontosan. Hiába lehet kivétel az ember, a tömeg nagy eséllyel úgyse ismeri ezt a kivételt, meg nem hiszi el. Aztán ki is alakult a lincshangulat, stb. Az embernek meg ilyenhez nem sok kedvem van.
2022. júl. 15. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Jaja, jól mondjátok. Edukálja a fene a sok bunkó parasztot...
2022. júl. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!