Felnőttként normális ha rajzfilmeket (is) nézek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolom mint amit gyerekként néz az ember, pl Looney Tunes, Babar, Rollie Pollie Ollie stb.
Szóval nem anime, vagy modern animációs Disney-film.
Úgy érzem néha szükségem van rá és olyan jól kikapcsolja a stresszt mint ahogy egy korombeli film nem tudja.
Ez ilyenkor valami nosztalgia/gyerekkori emlékek?
2022. máj. 29. 10:52
1/9 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Ismerek olyan gyerekes családanyát aki néha csak a saját élvezetére elolvas egy egy mesekönyvet.
2/9 anonim válasza:
Egyes vagyok és folytatom: egy rajzfilmben sokkal több van, mint mondjuk egy Éjjel Nappal Budapestben
3/9 anonim válasza:
En is nezek, rendszeresen. Szerintem normalis. Igen, nosztalgia, foleg azokat nezem, amiket gyerekkent😬😝
Hupikek torpikek, Tom es Jerry, Pindur Pandurok, Johnny Bravo stb
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem gond, sőt jó, ha megtalálod bennük felnőttként amit keresel.
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Én is gyakran nézem együtt a gyerekkel, mert szórakoztat, szeretem.
7/9 anonim válasza:
Teljes mértékben normális, pláne, ha felfogja mindenki, hogy a gyerekkor nem olyan, mint egy ruhadarab, amelyet kinövünk és lecseréljük. A gyermeki énünk folyamatosan bennünk él, így pláne normális, ha az okoz örömet neked, ami gyermekkorodban is, az nem feltétlenül normális, ha átadjuk az irányítást a bennünk élő gyereknek, ugye, az élet minden területén...
8/9 anonim válasza:
Normális. Valótlan világot, Éjjel-nappal Budapestet nézni, na az ciki.
9/9 anonim válasza:
Nem csak normális, de egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!