Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korig normális az,...

Hány éves korig normális az, ha valaki sok mesét, rajzfilmet néz?

Figyelt kérdés
Egy 11-12 éves gyereknél az jó, ha a rajzfilmek kötik le leginkább, és interneten is ilyesmi témájú oldalakat nézeget főleg?
2017. jan. 7. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Mese és rajzfilmek nézése nem korhoz kötött.

Ha valaki szereti akkor nézi 80 évesen is.

Az én szüleim 40 év felettiek, és imádják a meséket, rajzfilmeket. Nézik is.

11-12 éveseknél meg teljesen természetes, hogy ezeket nézi.

2017. jan. 7. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
99+
2017. jan. 7. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Te nem vagy normális, ha ilyen eszedbe jut. Mégis mit nézzen egy 11-12 éves kisgyerek ? Nemhogy gyerek, még felnőtt, öreg is nézhet mesét. Sok mese normálisabb a filmnél. Főleg a maiaknál. Inkább egy Mézga Géza, mint például Jóban rosszban.
2017. jan. 7. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Amúgy én közel 30 évesen, lassan anyukaként is szeretem a gyerekkorom meséit (Hamupipőke, Szaffi, Vizipók-csodapók, Magyar népmesék, stb...), ha megy a tv-be valamelyik megnézem.

Pár hete a férjemmel az Erdő kapitányát néztük, adta valamelyik adó.

Szüleim is szoktak nézni rajzfilmeket, ha normálisat adnak.

2017. jan. 7. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a mesenézés nem korhoz kötött. 17 éves létemre a mai napig Disney rajongó vagyok (nem disney channel tinifilmek, hanem a klasszikus rajzfilmek), és nem érzem magam gyerekesnek. 11-12 évesnél meg pláne nem baj, sok kortársa sajnos éjjel-nappal budapestet, meg hasonló szennyet néz.
2017. jan. 7. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Disney,Pixar,Dreamworks filmekre simán befizetünk a moziban is. Itthon is időről időre betesszük őket a lejátszóba.

Letoltottuk a Magyar népmeséket is...

Volt, hogy Lion King maratont tartottam.

Ez nem korhoz kötött.

Ferjem 37, én 28 vagyok.

2017. jan. 7. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A mesék kortalanok. Ez a jó bennük. Teljesen normális, ha egy 11-12 éves gyerek ilyeneket néz.
2017. jan. 7. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Felnőttként nekem is jó kikapcsolódást tud időnként nyújtani, pláne, ha rossz a hangulatom vagy fáradt vagyok. Kicsit kizökkent a komor valóságból.

Nagymamám még idős fejjel is szívesen nézte pl. a Pumuklit.

Anyám egyik kedvence a Disney-féle Dzsungel könyve és a Jégkorszak-széria.

És, igen, gyerek nézzen csak nyugodtan neki való rajzfilmeket és animációs filmeket. Inkább, mint bugyuta valóságshow-kat.

2017. jan. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!