Normalis ez? Nagyon berezeltem!
Babát tervezünk ès fogekony vagyok bacikra, szoval a dokim azt mondta hozzuk helyre protexin huvelykapszulával a huvelyflòrám. Egy hètig napi 2 (reggel-este 1)
Ez a masodik napom, de most este ahogy helyeztem fel a negyedik kapszulat megereztem valamit, ott van a többI. Egyetlen kapszula sem oldodott fel. A tajekoztatoban az all h par ora alatt feloldodik a muanyag kapszula azutan a por, amit tartalmaz azis, ami nem oldodik fel az tavozik. De csak sima sarga folyasom van. Nem tudom magamnak kiszedni. Nemis tudom mit tegyek. Várjak? Menjek orvoshoz? Tudom iszonyat bizarr. Talán hülyeség is ide ezt kiírni?!..de nem tudom h ez mi? Nem
Nem tudom, tùl aggòdom? *
25N
Kizárt, hogy ott vannak a kapszulák beled szorulva. Ha nem oldódnak fel, kicsusznanak.
Szerintem mást erzel. Pl a mehszajadat. Ne parazz!
Beàztattad előtte?
Amúgy sàrga folyàsod lehet attól, mert sàrga a cucc.
De nem oldodnak fel szoval a sargacucc nem jut kI. Na majd a dokim vmit mond ra. Ma nem vette fel. Amire szamitottam. Talan jan 2-án! :/
Igen par masodpercig kell bevizezni , be is szoktam kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!