Csak nekem furcsa vagy szerintetek se normális?
Csak az első sort értelmeztem a mondatfolyondárodból. Iszonyat, hogy 1 mondatból áll ez a hosszú szöveg.
De válaszolok a kérdésedre is: Nekem is furcsa és nem normális, hogy anyósodnál éltek egy szobában.
Szerintem se bízd rá véletlenül se a gyereket!
És nem, szerintem se normális.
Te meg majd belejössz!
Anyósod nagyon nem normális!
Nehogy egyedül hagyd Vele a gyermekedet!
Ha megoldható,mihamarabb költözzetek külön lakásba Tőle.
En anyosom is folyton azt ecseteli,hogy nala a 3 gyerek mellett is midig rend es tisztasag volt.kb ugyan igy szulettek naluk is a gyerekek mint nalunk.
O sokszor hagyta a legnagyobbra a legkisebbet.10 eves volt a nagy mikor pici volt a 3.
Most Nalunk is epp 10 eves a nagy.soha nem hagynam ra egesz napra a picit aki 9 hos.
Nalam sincs kosz.de en bizony leulok a nagyokkal tarsasozni,vagy beszelgetni,filmet nezni mikor a pici alszik.minden masnap fozok.
Annyi,hogy napkozben nem ramolok egesz nap.inkabb este,ha mar nyugi van,akkor pakolok el.
De persze anyosek napkozben jonnek.es hat szova teszi,raadasul nem is nekem,hanem paromnak mondja folyton,hogy bezzeg o!
En mar volt,hogy a helyere raktam.
Eppen szo nelkul beallitottak.pont egesz szar napom is volt.
Epp a picivel akartam ledolni,mert elotte ejjel nem sokat aludtunk.erre szol a kapucsengo.
Hat mikor felertek,mondtam,hogy ha mar voltak olyan kedvesek es bejelentes nelkul jottek,akkor tegyek mar meg azt a szivesseget,hogy mennek is,mert amugy is kupi van.micsoda no vagyok.nem hiszem,hogy egy ilyen trehany novel akarnak kavezgatni.es rajuk csuktam az ajtot.
Ket hetig felenk se bagoztak.aztan azota nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!