Csak nekem furcsa vagy szerintetek se normális?
Figyelt kérdés
Anyóssal lakunk,3 és fél hős a picur,anyós eleinte bejarkalt és volt h fel 9 kor még nem volt rend és kérdezte miért nem,mondtam h első a baba majd lesz rend,erre azt mondta ő megetette a gyereket és ment a dolgára főzni takarítani és volt h sírt de 10 perc után abbahagyta,nemszóltam semmit,viszont múltkor mondta h milyen nyugodt kiegyensúlyozott övé csak bogott meg evett,mondtam biztos hasa fájt,erre aztmondta h volt otthon gyengébb nyugtató adott neki 2 darabot és egész napokat aludt,de gyerekorvos lecseste h nemszabad de akkor is adott neki mert 1 perc nyugta se volt a gyerektől,neki még dolga volt,nem volt ideje egész nap a bogeset hallgatni.ez engem annyira meglepett u azért nyugtatózta a saját gyerekét h tudjon főzni meg takarítani és engem még lecsesz,h a gyerek előbbre való mint a takarítás,és ő akarna megmondani hogyan neveljem a babat2017. jan. 3. 15:37
11/11 anonim válasza:
Utolso vagyok.
Az lemaradt,hogy anyosod cseppet sem normalis.
Ahogy tudtok,koltozzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!