Normális ha szakítás után a pszichiátriára küldtek?
3 hónapja dobott ki a barátnőm, első nagy szerelem.
Vártam, hogy jobban legyek de nem lettem, már nem élvezek semmit, nem beszélek a barátaimmal, a munkámat alig tudom ellátni mert nem tudok figyelni. Nincs étvágyam, sokat fogytam, nem tudok aludni az éhségtől de ha enni kezdek gombóc lesz a torkomban. Gyakran legszívesebben meghalnék
Végül a családom javaslatára elmentem egy pszichológushoz, aki azt mondta nem kezel ha nem fordulok pszichiáterhez is...ő meg antidepresszánst írt fel.
Korábban semmi mentális gondom nem volt, kicsit soknak érzem, hogy azonnal gyógyszer... ez normális?
25/F
Ha tüdögyulladással kórházba kerülsz, akkor is túlzásnak érzed, hoyg azonnal adnak gyógyszert????
A tüneteid kb ilyen szintüek, csak nem testi probléma. A gyógyszer (feltehetöen, mert nem én vagyok az orvosod, ezért nem tudom a konkrét helyzetet) igenis szükséges ahhoz, hoyg valamennyire stabilizálódj és értelme legyen bármiféle kezelésnek vagy terápiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!