Lehetséges az hogy azt érzem egyre inkább hogy elveszítem önmagam és hogy tudom mikor hogyan kellene döntenem de mégsem azt teszem és emiatt szenvedek? 22L
Figyelt kérdés
azt hiszem kezdem azt erezni hogy megorulok…2022. máj. 3. 23:43
1/5 anonim válasza:
Szia. Hasonló élményeim nekem is voltak mostanában. Nem vagy egyedül, és nem fogsz megőrülni, gondolom csak a szorongás miatt érezzük ezt.
2/5 anonim válasza:
Azon próbálj meg elgondolkozni, hogy egy rossz döntéssel sokszor még mindig kevesebb kárt okozol, mint azzal, ha nem döntesz semmit.
Ne félj tőle, csináld csak a legjobb tudásod szerint, majd lesz valahogy. Még mindig jobb, mint ez, ami gondolom most van, hogy soha nem lesz semmi sehogy. Ha később az derül ki hogy jól döntöttél akkor örülünk, ha meg az hogy rosszul, akkor erre a következő döntéskor emlékszünk.
Mindenesetre ha az az alternatíva, hogy megőrülsz, akkor én inkább megpróbálkoznék a döntéshozatallal:)
3/5 anonim válasza:
Lehetséges természetesen. Közel 40 évesen ugyanezt csinálom. Ez van. Ilyenek vagyunk. Nekem nem sikerült kinőni.
5/5 anonim válasza:
Ja meg a hibázásból nagyon sokat lehet tanulni és tud értékes dolog is lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!