Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek a vérmániámmal?

Mit tehetek a vérmániámmal?

Figyelt kérdés

Vonzódom a vérhez, ami azt jelenti, hogy imádom, a vagdosás közben a vérem. Volt, hogy már a vért az arcomra kentem, meg is kóstoltam már.

Az utóbbi időben viszont arról fantáziálok, hogy állati vérrel kenjem be a testemet, viszont természetesen tudom, hogy ezt nem szabad megtenni, de borzalmasan vágyok rá.

Mir tehetek?

2022. máj. 2. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordulj pszichológushoz. A hozzá nem értő emberek nem igazán tudnak egy ilyen problémán segíteni.
2022. máj. 3. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Fordulj szakemberhez. Nagyon nem oké, hogy vérrel akarod bekenni a tested többek között a fertőzésveszély miatt.
2022. máj. 3. 10:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Majd keresek egy szakembert. De mi lehet az oka, hogy ennyire vonzódom a vérhez?
2022. máj. 3. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Ennek lehet biológiai oka. Ha belegondolunk, a vér az élet forrása, alapvető az élő szervezetek működéséhez.
2022. máj. 3. 11:59
 5/5 anonim válasza:
A fér függőség határait ott húzom meg hogy belekeverné valaki az állatokat. Csinálj, bármit tényleg hidegen hagy, de csak úgy, hogy állatnak ne essen baja. Nagyon kérlek!
2022. okt. 29. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!