Milyen mentális betegséged van?
Megváltozott gyökeresen az életed, mikor diagnosztizálva lettél?
Tudod kezelni? Nagyon nehéz?
Mennyire támogatnak titeket a családotok/ barátok, stb.?
-Érzelmileg labilis személyiségzavar
Főként kompulzív cselekedetek( rögeszmés rítusok)
Anorexia nervosa
Egyéb akut és átmeneti pszichotikus zavar
C-PTSD
Jelenleg ezek vannak.
-Nem változott meg az életem ezek miatt, persze földhöz vágott főleg a személyiségzavar. Egyszerre sírtam örömömben és bánatomban. Mivel rájöttek, hogy mi a bajom, viszont eléggé nyomasztó érzés ez a diagnózis.
-néha tudom kezelni, néha nem.
-szüleimnél főleg apámnál eléggé tabu téma ez, anyánál is kivéve akkor ha nagyon padlón vagyok.
Legjobb barátom támogat, mások nagyon nem tudnak róla
Borderline személyiségzavar, depresszió, szorongás, illetve amikkel még nem diagnosztizáltak, de mostanában kezdtünk el beszélni róluk, azok az OCD és a cPTSD.
Nem változott meg az életem, előtte is ugyanennyire szarul voltam, most csak van róla papírom is.
Nem tudom kezelni, nagyon nehéz.
Apám anyagilag támogat, ő fizeti a pszichológust, pszichiátert. Anyám szintén depressziós, így nem igazán tud támogatni, még ha nem is direkt, de inkább lehúz sokszor. Párom az aki teljes mértékben támogat lelkileg, és elvisel akkor, amikor én se viselem el magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!