Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális betegséged van?

Milyen mentális betegséged van?

Figyelt kérdés

Megváltozott gyökeresen az életed, mikor diagnosztizálva lettél?

Tudod kezelni? Nagyon nehéz?

Mennyire támogatnak titeket a családotok/ barátok, stb.?

2022. máj. 2. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ADHD ha ide számít.
2022. máj. 2. 20:48
 2/7 anonim válasza:
100%
bipolar II, sok mindent megmagyarazott a diagnozis - csalad,baratok abszolut tamogatnak amiert nagyon halas vagyok
2022. máj. 2. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Amilyen kedve van a pszichiáteremnek... Ha jól érzi magát, nem érti, minek járok még oda, és elveszi a gyógyszereim, ha ideges, borderline leszek, ha szomorú, kevert-szorongásos deoresszió diagnózist ad, a nyaralása előtt pedig hipomán voltam...
2022. máj. 2. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris, borderline. Semmit nem változott az életem a diagnózis óta, inkább csak egyre jobban csúszok lefele.
2022. máj. 2. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

-Érzelmileg labilis személyiségzavar

Főként kompulzív cselekedetek( rögeszmés rítusok)

Anorexia nervosa

Egyéb akut és átmeneti pszichotikus zavar

C-PTSD

Jelenleg ezek vannak.

-Nem változott meg az életem ezek miatt, persze földhöz vágott főleg a személyiségzavar. Egyszerre sírtam örömömben és bánatomban. Mivel rájöttek, hogy mi a bajom, viszont eléggé nyomasztó érzés ez a diagnózis.

-néha tudom kezelni, néha nem.

-szüleimnél főleg apámnál eléggé tabu téma ez, anyánál is kivéve akkor ha nagyon padlón vagyok.

Legjobb barátom támogat, mások nagyon nem tudnak róla

2022. máj. 2. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Hármas, a pszichiátered egy óriási sarlatán.
2022. máj. 3. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Borderline személyiségzavar, depresszió, szorongás, illetve amikkel még nem diagnosztizáltak, de mostanában kezdtünk el beszélni róluk, azok az OCD és a cPTSD.

Nem változott meg az életem, előtte is ugyanennyire szarul voltam, most csak van róla papírom is.

Nem tudom kezelni, nagyon nehéz.

Apám anyagilag támogat, ő fizeti a pszichológust, pszichiátert. Anyám szintén depressziós, így nem igazán tud támogatni, még ha nem is direkt, de inkább lehúz sokszor. Párom az aki teljes mértékben támogat lelkileg, és elvisel akkor, amikor én se viselem el magamat.

2022. máj. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!