Suliban mért nem tanítanak a mentális betegségekről?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 08:34
2/21 anonim válasza:
Mert ha foglalkoznának a mentális egészséggel akkor kevesebb idő jutna a magolasra.
3/21 anonim válasza:
Mindenki egyéni döntése, hogy magol-e vagy normálisan megtanulja-e az anyagot és tanítják a suliban alapszinten, de ne várd már, hogy egy konkrét egyetemi szakot leadjanak középiskolában, csak mert te érintett vagy
4/21 anonim válasza:
Tanítanak. Az orvosin.
Másutt meg minek? A fizikai betegségekről sem tanítanak.
6/21 anonim válasza:
Jó lenne, ha tanítanának róla mondjuk 3 x 60 percben. Ami tudást az egyik barátnőm meg én már felhalmoztunk + mindketten érintettek vagyunk! Csak az alap dolgokat kellene értinteni: szorongás, depresszió, súlyosabb mentális problémák, kezelési lehetőségek. Pont tegnap mondta, hogy mennyire sajnálja a nálunk 20-30 évvel fiatalabbakat, hiszen nekik valahol még nagyobb teher ez az egész. Én is pont így érzek.
7/21 anonim válasza:
A tiéd meg még szomorúbb, ötös.
8/21 anonim válasza:
* Mármint összesen 3 x 60 percben. :)
6-os voltam
9/21 anonim válasza:
És azzal mit érnének? Mentális beteget saját akarat ellenére nem lehet kezelni, csak ha vér folyik. Minket a családdal majdnem kiirtott a mentális beteg apám. Semmit sem ér az oktatás, míg törvényileg szabad a gazda a gyilkos skizofréneknek kicsinálni a gyerekeiket.
10/21 anonim válasza:
9
Itt tanításról van szó. Ezzel saját magát és a körülött levőket jobban megértheti egy kamasz. Éppen tegnap kellett a gyerekemmel kicsit bensőségesebben elbeszélgetni a bipoláris betegségemről.
A te eseteddel a családsegítőnek, gyermekvédelminek kellett volna foglalkoznia. Nem is fordultatok ilyen helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!