Kényszer betegséget hogy kezelnek, gyógyítanak pszichológusnál vagy pszichiátrián?
Hogy zajlik egy beszélgetés, ha már felállították a diagnózist, hogyan történik a továbbiakban? Terápia, sima beszélgetés?
Kényszerbeteg vagyok valószínűleg, nem azért mennék hogy legyen róla papírom, hanem tényleg szeretném ezt kezelni mert nagyon megnehezíti a minden napjaimat. Folyamatosan kényszert érzek jelentéktelen dolgokra, csomó rituálét kell csinálnom, de ezek ellenére az ismétlődő zavaró gondolatok zavarnak. Mint kiegészítőknél kell párosítani színeket, obszesszió bizonyos dolgok iránt. Ha egyik oldalt megvakarom a karom másik kart is meg kell és ez mindenhol így van, láb, hajigazítás..Több éve van csak 2-3 éve kezdett feltűnni és zavarni. Addig valahogy fel se tűnt. Pszichológus vagy pszichiáter javasolt inkább? Magán vagy sztk-s érné meg jobban? Természetesen nem úgy mennék oda hogy én felállítottam hogy biztosan ez vagyok, de nagy valószínűleg ez lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!