Depresszióra b vitamin?
Figyelt kérdés
Depis vagyok, pánikbeteg,semmihez semmi kedvem.
Egy hete elkezdtem szedni b vitamin komplexet és sokkal jobb a kedvem.
Ez hogyan vagy miért lehet ?
Hiányom volt belőle ?
Vagy ezeknek ez a hatása ?
2022. ápr. 29. 18:57
1/5 anonim válasza:
"B6-vitamin (piridoxin)
Fő funkciója: A B6-vitamin a B-komplex egyik legtöbb feladatot ellátó tagja: részt vesz a vörösvérsejtek képzésében, a szénhidrátok anyagcseréjében, továbbá az ingerületátvivő anyagok - pl. a szerotonin - és a fehérje szintézisében. Szerotonin-szintetizáló tevékenységével segítséget nyújthat a depresszió tüneteinek enyhítésében"
Forrás:
2/5 xxxcsillag válasza:
Igen, de étvágyat csinál, és így hizlal
3/5 anonim válasza:
"Depis vagyok, pánikbeteg". Pszichiáter felírja a megfelelő gyógyszereket. Vitamin ... ja meg hogyne.
5/5 anonim válasza:
1 deka nem sok annyit nem híztam tőle és jobban sem lettem, enyhe depresszióm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!