Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszió csak hiányoktól...

A depresszió csak hiányoktól van vitamin pl?

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert egy ismerősöm kicsit ilyen ezoterikus meg ilyen tanulmányozok mindent meg kipróbálok természetes dolgokat ember ami nem rossz csak ha valaki depressziós vagy ilyesmi gondja van mindig egy növényt ajánl,hogy ez mindent megold még a libidót is.Erről a növényről van szó Ashwagandha

[link]

2022. márc. 18. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Hosszú ideje depressziós vagyok, de ezzel a kérdéssel sikerült megnevettetned, köszi!

Nem, aranyom, a depresszió nem vitaminhiány 🤣

Az ismerősödnek meg ajánlom, hogy egye a gyógynövényét tonnaszámra, meg rakjon magára annyi csakrakarkötőt, hogy mozdulni se tudjon, és élje ki úgy az emelkedett libidóját.

A gyógyítást meg hagyja olyanokra, akik értenek is hozzá.

Lehúzós kuruzslóból már így is túl sok van.

2022. márc. 18. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Az elsőnek adok igazat:) ugyanezt gondolom, csak energiát sem akartam beleölni hogy ezt így leírjam.
2022. márc. 18. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
OMG! :(
2022. márc. 18. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem. De sok dologtól lehet depresszió, akár vitaminhiánytól is. Persze nem ez a jellemző és a legtöbb depressziósnak hiába adsz vitamint, nem fog hatni.
2022. márc. 18. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:

1/

Én is csak elelmélkedtem a dolgon mert sokszor hallom azt ,hogy ez csak vitamin vagy egyéb anyag hiánya a szervezetben viszont a pszichológusom is mondta,hogy nem csak ilyesmiktől lehet.Az ismerősöm hajthatatlan képes xy dolgokra egy vagyont költeni mert az jó,oké a természetes dolgok tényleg jók de szerintem van,hogy csak placebo,mondjuk ha kárt nem okoz vele tőlem ajánlhatja a dolgait max a pénztárcának a kára.Amúgy még a sportot szokták ajánlani depresszióra de szerintem az sem mindenkinek válik be.Nekem ez az ismerősöm mindig a tesztoszteronszintemet akarja növelni vagy ezzel vagy más ilyen növényi cuccal mert neki ez meg az,hogy bevált.De ugye a szervezet megtermeli magának lehet van akinek kevesebbet.

2022. márc. 18. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

tesztoszteron.....????? Ne már!

szerotonin!!! - nem?

2022. márc. 18. 14:17
 7/8 A kérdező kommentje:

6/

a tesztoszteront azt mindig hajtogatja a másikat most nem emlékszem,hogy szokta e mondani,de lehet.

2022. márc. 18. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

annyi fogalmatok van a kémiáról, meg a neurotranszmitterek működéséről mint egy majomnak a gépészmérnökséghez...

szerintem hagyjátok abba hogy égetitek magatokat

2022. márc. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!